Истина или не! Няма такава държава

Истина или не! Няма такава държава

Има или няма такава държава?

Кой е гей и е кой наркоман? Сидеров и Джамбазки с поредната пиеса за пред хората да отвлекат вниманието на обществото и да сменят фокусът от Фандъкова и Мая Манолова и ремонтите на ремонтите. Политическото ниво е толкова ниско, че слизат на езикът на улицата – стават вулгарни в стремежът си да са скандални и да затвърдят апатията срещу която се борим.

Разгаря се задочната битка за чистота и непорочност между кандидат-кметовете Ангел Джамбазки /ВМРО/ и Волен Сидеров /Атака/. Двамата се призоваха взаимно за различни по вид тестове, като някои от тях не би трябвало да имат отношение към качествата на бъдещия кмет. Докато Джамбазки настоява за тест за наркотици, Сидеров, който преди няколко дни обвини опонента си в хомосексуализъм, прикани кандидатите да си извадят медицинско свидетелство, че не са гейове. И така мнозина подкрепят Джамбазки в походът към евроинтеграцията и налагането на евроатлантически ценности. От друга страна наркодилърите призоваха да не се шуми много, защото бизнесът им обичал тишината и ако започнат да се правят наркотестове ще излязат много политици от политиката, а това не е добро за бизнесът им. Истина или не е това, но със сигурност старата римска приказка „хляб и зрелища“ е пак в сила, защото според АТАКА „СЕИР ЩЕ ИМА“, но според ГЕРБ пари за хляб не. И докато вече доказаха в съда, че Волен Сидеров е „Духовен педераст” сега той реши да докаже, че Джамбазки е сменил резбата и е бил мек в китките и затова го призова на двубой. Екипът ни има информация, че Волен „волю-неволю“ е тренирал в Китай тайни хватки. А според други слухове пуснати от Атака Джамбазки е усвоил тайна хватка – хватката как да набара патката. И така вече букмейкърите събират залози за този двубой. Все пак гейовете са известни с това, че притежават мъжка сила и женско коварство и затова срещата ще бъде интересна. В крайна сметка Джамбазки има доста поддръжници, а тази статия е абсолютна измислица и всички прилики с хора и имена са абсолютно случайни. И дори това да е фалшива новина вече има хора, които залагат за този двубой.

След като чул това Слави Трифонов възкликнал:”Верно няма такава държава”.

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност