logo

За тях

Свободна зона! Смейте се, мечтайте, псувайте, дерзайте, че все още е безплатно ! Сайтът не носи отговорност за публикуваните текстове и материали, защото те не са истина !

Сайтът е упоменал, че не става дума за истина, а напротив – изрично сме пояснили, че става дума за фалшиви и неистински новини и истории, защото стилът на сайта е хумористично литературен и има за цел да Ви разсмее !

Предупреждаваме, че ще има и шокиращи материали, но ние нямаме за цел да разпалваме расови и междуетнически напрежения нито да говорим с езика на омразата, не подбуждаме към насилие и агресия, нито към война !

Коментарите под публикациите са без цензура освен в случаите на реклама и публикации на хипервръзки и активни линкове, а това е строго забранено като политика на сайта ! Европейският съд по правата на човека (ЕСПЧ) излезе с решение, че сайтовете не носят отговорност за коментарите на читателите !

В решението се казва, че ангажирането на подобна отговорност би представлявало нарушаване на свободата на изразяване. Съдът допълва в своето решение:

“Въпреки своята нападателност и вулгарност, инкриминирането на текстове и коментари не представляват напълно незаконна реч, те не могат да бъдат причислени към речта на омразата или към подстрекаване към насилие”.

Според него наказването на журналист за подпомагане на разпространението на изявления, направени от друг човек в интервю, би ограничило сериозно ролята на медиите за обсъждане на въпроси от обществен интерес.

Та тук няма да има ограничения нито вулгарни нито нападателни, тук е зона за лъжи и смях, за отмора и да напсуваш някой при нас не е грях ! Тук всичко е лъжа и всички прилики с лица и събития както и с имена от публичното пространство са случайни и фалшиви !

Изпрати смехория да направим магария на fakenews.bg@gmail.com или на формата отдолу![wd_contact_form id=”3″]