Истина или не! ГЕРБ: Пакост или лакомство?

Истина или не! ГЕРБ: Пакост или лакомство?

ГЕРБ: Пакост или лакомство?

И така тиквеният Генерал доста вече е окрал и сега може партията да си позволи колкото си иска тя да пакости. Като в празника на Вси светии и тук така – „лакомство или пакост“ и от ГЕРБ заявиха, че ще почерпят с лакомство, а след това пакости колкото си щеш.

Предизборна кампания в страната всеки как ще се рекламира сам решава, а от народът нищо не решава, защото не е важно много кой как гласува, а важно е кой брои и резултати изфабрикува.

И дали това е фабрика за фалшиви новини или някой друга фабрика днес е направила тези сладки без етикет и сертификат за качество, без да е показана годността на продукта и какво съдържа, но така е в ГЕРБ – те за тях няма закони и правила, за тях всичко е борба и борба за власт, пари и още нещо.ГЕРБ: Пакост или лакомство?

Дали защита на потребителите бе се самосезирала или от ХЕИ някой ще каже дали този продукт е безвреден? Може би от Министерството на земеделието, храните и горите, надали нали? Според нас тези хранителни продукти са много вредни за живота и здравето на хората или по- точно тези, които ги раздават.

Истина или не е това сами преценете. Но едно е ясно – „лакомство или пакост“ остава като модел на мислене. Гласуването за престъпници също е престъпление, но засега говорят, че купуването и продаването на гласове е само такова.

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност