Истина или не! Венци Чикагото разкрива фалшива новина!


Фалшивите новини се създават от фалшиви политици, нали и след като ние сме фалшивите новини, а другите медии казват „Истината и само истината“ как тогава едно видео обиколи всички истински медии, а едно друго намери място и при нас. Вижте какво ни казва Венци Ангелов – Чикагото.

Днес той ексклузивно публикува камерата и мястото от където е сниман обектът на арест за убийството на Виктория Маринова. Истина или не е това, но някак си това е поредното доказателство, че ни манипулират – лъжат, а ние обществото сме силно заблудени от правителствените информационни канали, с които ни облъчват всекидневно. Борбата за контрол над съзнанието ни е всеки ден и само лъжата може да победи лъжата, а истината е само една тя не може да бъде променена.

Все пак да не забравяме думите на Римският император Марк Аврелий: „Всичко, което чуваме, е мнение. Не е факт. Всичко, което виждаме е гледна точка, не е истина“.

Понякога добре че е лъжата, че да си кажем някоя истина. И така лъжат ли Ви медиите? Вярвате ли им на ГЕРБ? Всички прилики с лица и събития са случайни, нали?

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност