Истина или не! Нова ало измама се вихри в страната

Истина или не! Нова ало измама се вихри в страната


Нова ало измама се вихри в страната за това алармират органите наред!
Хиляди са потърпевшите само за няколко дни!
От МВР предупреждават всеки, който получи такава оферта, да се свърже на телефон 112!

Ало измамниците са много находчиви, казват от МВР, в десетки градове има разгъната схема – хвърляш 100 лева от терасата и в пощата ти се появяват отговорите за матурата! Да, ама понеже има такива, който са хвърляли фалшиви стотачки са получавали грешни отговори !
Така на практика ниският жизнен стандарт на зрелостниците често им изиграва и лоша шега, а ало измамниците са успели да направят десетки хиляди измами само за няколко дни !

От специализираната прокуратура заявиха, че обекта на измама е под една минимална заплата и не попада под ударите на наказателният кодекс, а от МВР казват, че проблемът по-скоро е от корупционен характер и намирисва на частно правен характер и така виновни няма, а само няколко хиляди скъсани на матура !
В крайна сметка матурите ще отшумят и тази измама ще бъде сменена и пак бабите ще останат обект на нападение от организираните ало, ало измамници !
Този сайт не съществува и всичко ни е наред в държавата, интернет е една измама като при ало, ало измамниците и за това виновни и наказани няма!
От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност