Истина или не!Таско Ерменков и златното момиче!

Истина или не!Таско Ерменков и златното момиче!

Таско Ерменков!
Правителството на ГЕРБ се страхува от фалшивите новини!
Днес ми се обадиха от институции, които уважавам и от приятели, на които вярвам. Допълнително на лични съобщения получих следното съобщение:
“Приятел ми изпрати съобщение: Не пий вода от чешмата. Не я използвай дори за готвене. Отровна е. Вчера научихме, че в Искъра са изсипани голямо количество отровни химикали и в момента водата в софия е ОТРОВНА. От 5 различни, независими един от друг източника знаем инфото, но не можем да го пуснем публично, тъй като институциите мълчат (да не се изложат пред европейците).
Кажи на приятели и близки, поне 1 седмица да не употребяват чешмяна вода.
Източникът на идното е сериозен гражданин. Имаме информация, че е запознат и депутат.”
Запознатият депутат съм аз.
ПРИЗОВАВАМ ИНТИТУЦИИТЕ, КОИТО РАЗПОЛАГАТ С ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЛУЧАЯ ОЩЕ ДНЕС, ВЕДНАГА, ПО СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА КОМУНИКАЦИЯ ИЛИ ДА ОПРОВЕРГАЯТ ТОВА КАТО ФАЛШИВА НОВИНА ИЛИ ДА ПРЕДУПРЕДЯТ ГРАЖДАНИТЕ НА СОФИЯ.
НЕДОПУСТИМО Е ПРИ ТАКИВА СЛУЧАИ ДЪРЖАВАТА (АКО Я ИМА) ДА МЪЛЧИ.Таско Ерменков

Според Уикипедия:”
Разположен е на река Искър. Използва се за водоснабдяване на София, както и за производство на електроенергия.”
Дължина 10,9 km
Ширина 3,38 km
Дълбочина 75 m
Площ 30 km2
Воден обем 673 000 000 m3
Приток река Искър!Таско Ерменков

Дали има отклонения в данните за замърсяване на водата ние не знаем, но със сигурност се тушира напрежението в обществото!

Спомняме си по времето на Чернобил как ни обясняваха, че всичко е нормално и няма проблеми!
Дали една фалшива новина може да привлече вниманието на службите, отговорът е Да!
Само че когато един политик алармира обществото от социалните мрежи, защото официалните медии са контролирани от ГЕРБ му изпращат ДАНС, a не журналисти!

Тази остра реакция на правителството на ГЕРБ защо е толкова мащабна, защо е активирана репресивната машина и се тръгва с рогата, това е по-важният въпрос?
В крайна сметка има накърнени интереси за да има такава остра реакция !
Друг път когато има сигнали правителството реагира по друг начин – свалят постове, трият профили и се правят, че няма проблем, а сега се вдига голям шум, но това е капан, в който ГЕРБ сами скочиха!Таско Ерменков

Сега ще докажат, че водата е по-чиста от момина сълза, но привкусът и ще е друг след като стане ясно, че става дума за много замърсители по поречието на река Искър!
И така Таско Ерменков влезе в обяснителен режим, а службите, които се занимават с Националната Сигурност тръгнаха да вземат проби на вода! Защо обаче не се задействаха когато откриваха уран във водата?
Защо не се задействаха когато откриваха нитрати във водата, с която поливаха Бойко Борисов в Плиска?Таско Ерменков

Защо обаче не се задействаха за храните, с който хранят хората от големите хранителни вериги?
И така фокусът на вниманието на обществото бе привлечен от един пост във Фейсбук!
Ние от Фалшивите новини сме склонни да поемем отговорността за тази фалшива новина, ако се докаже, че е такава обаче !

Има тежки метали във водата но какви са те ?
Само да не излезе, че във всяка лъжа има и доза истина !
Иначе казано от ДАНС може да вземат проби и от реката от едноименната приказка за златното момиче, която може да се окаже че е писал самият прапрадядо на Таско Ерменков!

Ние от fakenews  публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност