Истина или не! И чистачката от затвора написа писмо на затворниците

Истина или не! И чистачката от затвора написа писмо на затворниците


Чистачката от затвора написа писмо на затворниците

Скъпи грешници, наричам хората в затвора грешници, защото са допуснали грешката да ги хванат иначе тук всички са невинни!
Така скъпи грешници и аз чистачката в Софийският централен затвор съм като Вас – всеки ден животът ми минава в затвора и аз допуснах грешка и сега се разкайвам !

Ако бях само секунда по-бърза сега нямаше да се налага да пишем писма и аз, Цачева, и Пелов, и Галеви са писали и кой знае колко още пишат писма и в момента! Секунда невнимание и години в затвора!

Честно да ви кажа, ако бях една секунда по-бърза двамата нехранимайковци щяха да се намират в лечебницата! Но уви, годините си казват своето и лошите условия на труд в затвора също са повлияли на професионалните ми навици! В крайна сметка искам да кажа откъде се появи пистолета в килията на Пелов!

Аз отдавна чистя килиите на затворниците и виждала съм какво ли не в тях от порно списания до наркотици, пиене и телефони!
Голям е списъкът със забранените вещи, но това само определя цената им както се казва всичко може да бъде вкарано в затвора само не и подводница, но не заради големината, а заради това, че нямаме достъп на море!

И така цената на една стока се сформира според търсенето и предлагането, а ограничителният списък предразполага към корупция и спекула!

Ниските заплати на надзирателите и служителите на затворите допълнително свалят цената на забранените вещи! Всеки може да си поръча всичко стига да може да плати цената !
Та Бойко Борисов колко кораба с автомати и гранати изнесоха за „Ислямска Държава“ през митници и горещи точки?
Та един пистолет ли да не могат да вкарат в затвора!
Та сами ще ви накарам да се сетите откъде е пистолетът? Всички Шефове са на подчинение на Цецка Цачева и ГЕРБ! Тук положението в страната е такова, че няма нито една финансова операция без да се заделя процент за Бойко и ГЕРБ !

Бойко Борисов знае откъде е пистолета!
Просто трябва да се види тефтерът за влизащите стоки в затвора и излизащите пари!
Откъде знае Бойко ли, ами пазят си фактурите, бе хора !
Та за Пистолета са знаели от ГЕРБ дори министърът на Вътрешните работи са знаели една година преди това, че се подготвя бягство!

Знаели са, защото Пелов е имал направена резервация при техните каналджии на мигранти за Европа!
И така няма скрито покрито в страната щом се върти парата! Аз дето съм чистачка ги знам тези неща нали следя стокообмена и потоците в затвора !
Днес гледам едно порно списание в трета килия, след два дни в пета и така е с всичко!

Този пистолет обикаля затвора от две години и никой не пита къде е!
Да ви кажа под секрет и два автомата има, ама отдавна не съм ги виждала!
Но едно нещо не си е сменяло мястото над леглото на Пелов има календар на Бойко Борисов и той си седи там и не е мръднал от мястото си !

Чух за такъв портрет и на Цветан Цветанов, една колежка сподели, но той бил във Варненският затвор в килията на Пешо Сумиста!
Та Затворите са ни като страната – всеки може да влезе и излезе, но не всеки го прави през централния вход затова се вдигна шум толкова!

Все пак България е част от Европейският съюз, а той гарантира свободно преминаване на хора и товари!

Тази статия не е писана в затвора и чистачката няма да потвърди казаното заради това, че все някой да не остане без работа, но едно е сигурно, че всеки може да влезе в затвора, а от къде ще излезе е Божа работа !
Този сайт не съществува и интернет е една голяма заблуда!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност