Истина или не! 80 годишна баба попиля полиция и жандармерия!

Истина или не! 80 годишна баба попиля полиция и жандармерия!


80 годишна баба попиля полиция и жандармерия като наруши карантината в тяхното село и избяга с АТВ-то на внукът си в Балкана. Наложило се на органите на реда да се обадят на Жандармерията за да завардят всички пътища и клисури, но бабата обаче бръмчала яко по черно затова се включили и Горските и от Пожарната били мобилизирала даже екипи. Бабата нарушила карантината, защото и свършила преждата и нямало как да си довърши плетката. В селският Хоремаг нямало прежда и в съседното село можело само да си купи. Драмата се разиграла на връщане когато бабата с мръсна газ минала покрай КПП-то и не спряла на стоп палка. В потрес били полицаите, че старицата е без маска, без ръкавици, без дори да намали покрай тях. 80 годишната старица профучала с мръсна газ покрай тях и се мушнала в гората. Служителите на реда веднага предприели мерки по преследване на обекта, но бабата карала по черни пътища в пресечена местност и не позволявала на държавните служители да изпълнят вменените им задължения. Незабавно се обадили и отцепили района, все пак бабата може да е приносител на зараза. В издирвателните действия на територията се включили Жандармерия , пожарна и Горските, но се наложило лично Каракачанов да изпрати армията за да бъде озаптена бабата. Бабата обаче познавала местността прекрасно и не спирала да се измъква от засадите на войници и полиция както и от униформените на войводата. След час преследване бабата успяла да се промуши през засада по корито на една малка река и военните само чули ревът на мотора как се отдалечава. Усетели, че държавата не може да се справи с така насъздалото се положение те поискали подкрепление и се обадили в щаба. От МО заявили, че не могат да изпратят въздушно подкрепление, защото самолетите ще дойдат чак след няколко години, а хеликоптерите били заети да разкарват политици, а дроновете са платени, ама не били налични. По всичко личало, че една баба ще изтипоса цялото правителство, че е неспособно да се справи с една криза и едно извънредно положение в страната, макар и измислено и фалшиво да си мислят някои че е.

Тогава се включили и мобилните оператори да търсят нахождението на бабата, но бабата не носила телефон в себе си и безсилието на държавата вече било толкова голямо, а страхът, че „ще се разчуе и много грозно ще се получи” накарал вицепремиерът и началник на министерството на отбраната да прехвърли проблемът от здравата на болната глава и се обадил на премиера.

Борисов усетил, че бабата ще даде личен пример и неговият рейтинг е сериозно застрашен и сметнал това за национална заплаха и веднага се обадил да вдигнат под тревога в ДАНС и екипите за борба с тероризма за всеки случай, вдигнали под тревога и отряд КОБРА на НСБОП, а те своите служители от регионалната дирекция на ГДБОП на място. Само за броени часове планината се изпълнила с всякакви знайни и незнайни агенции и техните служители. Дронове сканирали планината, Планинската служба също кръжала с хеликоптер, но следи от бабата нямало.

В крайна сметка старицата се прибрала жива и здрава и кварталният я арестувал пред домът и, а внукът и бил сърдит на баба си, защото била ожулила боята на АТВ-ето. Анализ на случилото се обаче бил поискан от Бойко Борисов в кабинета му и докладвали за случая. Бабата ще бъде съдена за престъпление против републиката по бързо и незабавно производство за заплаха на националната сигурност, материалите вече са докладвани в прокуратурата в Асеновград, а Националната сигурност – Бойко е спокоен, запалил пура от 400 лева и казал на Каракачанов „ако не съм аз и една баба не могат да хванат твоите войници“. Каракачанов отвърнал „мани, мани голям резил, те моите половината кубинките не могат да си обуят, ама браво на тебе шефе“.

От хелзинкският комитет ще изпратят служебен адвокат на баба Салиха, а вече информацията е изтекла в медиите. На практика всички лица и събития са плод на фантазията на автора, а такава баба няма, няма и такава държава, но има такъв народ, който скоро ще му писне, защото държавата не се справя.От: fakenews

Според адвоката на бабата тя има право да си доплете плетката докато е в ареста, но законът не позволява вкарване на остри предмети в ареста и засега нейните права са ограничени – плетка има, прежда има, но куки няма! Дали нашата измислена героиня баба Салиха възнамерява да избяга от ареста да си вземе куки за плетене ние само можем да гадаем? Това е една абсолютно измислена новина и всички лица и събития са измислени, не е истина, но можеше да бъде!Очаквайте подробности!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност