Истина или не! Домусчиев се спасил от короната с амулети!

Истина или не! Домусчиев се спасил от короната с амулети!

Домусчиев +ВИДЕО
Амулетите не са древни артефакти нито са от някой индиански шаман, а те са купени в София. Той е първият в света излекувал се за четири дни най-вероятно със силата на магическите амулети. И така нищо, че карантината е четиринадесет дена за него не важи все пак той е….

Все пак ТОЙ Е……

Това, че е паркирал нагло не е похвално, не похвално, че е нарушил и карантината да излезе навън, а похвално е, че е взел мерки да предпази близките си и да им купи амулети и на тях! Случаен минувач е публикувал този момент – „случайно ние го уловихме и го документирахме, случайно няма да съдействаме на органите“! Кой е източника ни, а те случайно няма да се самосезират най-вероятно все пакТОЙ Е…Домусчиев +ВИДЕО  Амулетите не са древни артефакти нито са от някой индиански шаман, а те са купени в София.

Чудим се обаче, ако Бойко го хване короната дали пък той няма да се разболее и излекува за два дни? Все пак Борисов обича да е първи във всичко и след като световният рекорд за оздравяване е на Кирил Домусчиев как така Бойко Борисов може да преглътне той да е втори в толкова модерно нещо?

Ако вие нарушите карантината ви чака глоба, ако обаче някой от властимащите я нарушат ги чака слава! Всички лица и събития са най-вероятно плод на съвпадение!

Гледайте видеото и ако видите тази кола попитайте за амулетите, които лекуват опасният вирус срещу който няма ваксина, но има амулети!

Истина или не! Домусчиев се спасил от короната с амулети! https://www.facebook.com/fakenews.bg/

Gepostet von fakenews.bg am Montag, 13. April 2020

 

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност