Истина или не! Стратегическо изтегляне!

Истина или не! Стратегическо изтегляне!


Днес да избягаш му викат стратегическо изтегляне!
Да избягаш от затворът пък му казват отклоняване!

Не стана ясно обаче как така при стрелбата в Ботевград как една циганка има сачми по лицето, но пък стана ясно, че ако десет ботевградски циганина направят протест пред министерски съвет най-вероятно полицията няма да може да ги узапти и Бойко Борисов ще трябва да подава оставка!

И така Градът на Ботев нашумя яко и след като един дето се отклонил извърши убийство като там викат му Пелов и всички го знаят в нета, само че без брада!
И така от МВР и ГДБОП извършиха арест на 12 човека от Ботевград даже и синът на убития Пелов!

Станислав Иванов-Шопа от с.Литаково…
Бил обвинен за убийство и рекет?!

Човека е по цял ден в гората, работи за фирма “Барези” и реже съвсем законно дърва … в региона и е бил един от задържаните!
Явно случаят „Пелов“ ще бъде използван за разчистване на сметки и изземване на бизнеси и наместване на свой хора и преструктуриране на местната далавера и канализирана към централата на ГЕРБ и местните лапачи!

Само да не излезе, че и циганите са се отказали да си плащат на ченгетата и затова да се сбили!
И така, ако видите утре разгневени цигани, които хвърлят камъни на жълтите павета и правителството бяга да се спасява бъдете сигурни, че това стратегическо изтегляне, а не е бягство от страх!
Този сайт не съществува и интернет е една заблуда, а циганите в Ботевград са като ботевите четници смели, а полицията е като башибозука – силни са като са много, смели са на думи и се познават в тъмното по униформите, е може и да ги надушите от изтеклият адреналин по време на стратегическото изтегляне!
Храброст за 860 лева, да ама не!
От:fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност