Истина или не! Религиозни войни!

Истина или не! Религиозни войни!

Религиозни войни
Най-големите страхове на ЦРУ са напълно основателни!
Истинското противопоставяне от векове е било на религиозна основа!
Две религии християнство и мюсюлманство са били насилствено противопоставяни от векове насам!

Кръстоносни походи за освобождаване на Божият гроб ли или за контрол на търговските пътища и всичко е било за злато и пари? Днес обаче религията е загубила своето влияние над младите хора! На практика обаче религиозното конфронтиране пак е на масата! Виждаме лидер на християнска партия в Европа населва с мюсюлмани своята територия!

На практика този конфликт е неизбежен!
Изкуствено създаван през определен период от време този процес си има своите цели!
В Европа младото население над 80% не изповядва никаква религия!

На практика обаче този процент рязко ще се промени в определена среда и в определени условия!

Ако чисто хипотетично си представим, че в Европа 0,03% са радикалните последователи на ислямът!
Тези 0,03% предприемат остри крайни насилствени действия и по този начин създават конфликт в дадена област !

Останалите 99,97% от мюсюлманите в един конфликт чисто и просто ще застанат на страната на онези 0,03%, защото те са техните братя мюсюлмани!

Същото важи и за Християните!
На практика при определена ситуация всички, които не изповядват никакви религии в определена среда поставени под страх за живот си и силен стрес и чувство за безсилие в последният си миг стават вярващи!
Както се казва „когато един самолет пада в самолета атеисти няма”!

И така в този религиозен конфликт населението на Европа ще се раздели на Християни и Мюсюлмани при евентуален сблъсък между религиите коя ще надвие и коя ще доминира не се знае!
В момента Европа се населва с млади мюсюлмани в разцвета на силите си, които правят деца и това е техният начин наречен хиждра – доктрина за мирно превземане на територия!

Християните пък са предимно възрастни и болни хора, а Европа заради демографските си проблеми леко отстъпва място на мюсюлманите! И така само в Германия за 2017 година има родени над 1 000 000 деца от мюсюлмански семейства!

И това е само в Германия колко е броят им в целият Европейски Съюз и както казват някой от тях „ние не сме в Европа, ние сме на земята на Аллах, а Аллах е там където сме ние“!
Толерантност, гостоприемство, европейски ценности и съжителство, но компромисът не е полезен и той води до загуби в двете страни! Най-големите страхове на ЦРУ са, че в един момент може да има огромно християнско обединение, което да направи една силна Европа и дали Европа ще се трансформира в Еврабия или в Евразия процесите са двупосочни, но едно е ясно!

Че религията ще изиграе своята кървава роля!
Това не урок по вероучение и ние уважаваме хората, които вярват, защото те знаят, че там горе има някой, който ще им потърси сметка за делата и спазват своите религиозни правила и законите! Страшни са тези, които живеят от войните и за тях всички ние сме статистика такава подобна като тази от Втората Световна война! Това не е новина, а хипотетично разсъждение!

Ние не целим расова и етническо напрежение, ние просто изказваме едно притеснение!
Този сайт fakenews не съществува и интернет една заблуда!

Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение.

Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група.

В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници/.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец.

Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.

Против тези престъпления е и нашата борба.

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност