Истина или не ! Едно птиченце ми каза, че Цвет@нов е спал с пожарникаря!

Истина или не ! Едно птиченце ми каза, че Цвет@нов е спал с пожарникаря!


Тази любов опожаряваща, изгаряща и страстна само от пожарникаря идва става ясно !
Един ден пожарникаря каза „не е страшно да си дядо, а да спиш с баби“ и така сега да попитаме дори и тази Любов да е платонична само не е ли страшно и на ум дори да спиш с дядовци Цвет@нов си кажи !

Борисов стана дядо, безспорен факт е това !
А че Цвет@нов гледа влюбена се вижда на снимката сега !Истина или не ! Едно птиченце ми каза, че Цвет@нов е спал с пожарникаря!
Сега кажете ми дали тази връзка би била възможна, ако не беше кмета на Симитли да посее семената на любовта на пожарникаря в гъз@ !
Защото „каквото посееш това и ще жънеш“ е казал народа, а щом някой пишка е посял не се чудете, ако и Цвет@нов му е налетял !
Винаги на любовното хоро е най-лошо за този, който води хорото, а всички знаем що е то !

След скандалът в Симитли пожарникаря попитал Цвет@нов след като си почивали след един тек :
Абе Цецко какво е по-лошо да си пед@л или простак?
Цветко ми прошепнал: – Ами пед@л, щото по не се забелязва!

Сега възниква един въпрос и той е повече от еротичен, направо е епичен – Борисов гей ли е или педал, или простак засмян?

Отговорът на този въпрос на Вас ще предоставя, макар за мен и двамата да не са пед@ли щом за да спасят гъзът си цял народ са продали !

Това е фалшива новина, всички лица и имена са много случайни, а и това, което си прочел не е истина и този сайт не съществува !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност