Истина или не! Борисов със срамна болест

Истина или не! Борисов със срамна болест


Борисов от толкова политически сношавания е прихванал срамна болест! Доктор Цветанов се грижел за здравословното му състояние!
Толкова много сношение в ГЕРБ, то не бе с Реформаторският блок, то не бе с ДОСТ и ДПС както и с Атака и ВМРО, и Патриотичен фронт та и ВОЛЯ им подгрява !

То не бяха прегръдки с АБВ и Татяна Дончева и със знайни и незнайни политически играчи !
Дори след едното сношение с Волен Сидеров Волен е изпитал огромно желание да извика „Борисов, вече не си курв@“!
И така след като Волен е изпитал мъжествената близост на каратиста пожарникар вече не ходи по улиците и не обижда премиера слънце !

Но ние от fakenews.bg си задаваме въпроса след толкова много нечисти съвкуплявания няма как Борисов да не е хванал някой срамна болест !

Но тук докторът Цветан Цветанов се намеси и ни опроверга, че „за да хванеш срамна болест трябва да имаш срам преди това“!
Така поставени медицинските доводи звучат неопровержимо !
В крайна сметка ние продължаваме да се съмняваме, че Борисов тогава има друго психично заболяване след като чисто по нимфомански се съвкуплява с когото му падне или с който му трябва това не е нормално поведение !
И не сме сигурни, че Борисов се е променил според Волен Сидеров, защото пътя на властта и преврата минава на Борисов през кревата !

И в тази извратена политическа обстановка ГЕРБ продължават своята постановка да управляват на инат без значение с кои са в техният креват !
И така, това е фалшива новина и щом Борисов срамна болест няма съмнението си остава, че за лекарите той си е загадка как с толкова хора се еб@ и не прихвана нищо венерическо за беля !

Пак Цветанов отговори за венерическите заболявания трябва да има и венеричен хълм в кревата, а тук няма, такива потвърди !

Прав е бил и кметът на Симитли ! Така, дали Бойко е гей или не важното е, че му е окей ! Но ако си гласувал за ГЕРБ си гербераст !
Мечтаейки си да станеш гей и ти като Бойко да си окей !

Всички имена и абревиатури са случайно подбрани, този сайт не съществува и това е фалшива новина за този политически бардак!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност