Истина или не! Специализираната прокуратура арестува Цветан Цветанов

Истина или не! Специализираната прокуратура арестува Цветан Цветанов

Специализираната прокуратура арестува Цветан Цветанов .
Това е възможно в някоя правова държава където мафията не управлява, където има съд и прокуратура и те не са зависими от мафията!

Цветанов е осъждан в миналото си на няколко инстанции, а днес не че няма за какво да бъде арестуван, ама няма кой да го арестува и това е, защото той е преял с власт и е абсорбирал много компромати за много магистрати и политици дори и за премиера и така Цветанов се превръща в персона нон грата и няма кой да го арестува !

Все пак днес е първи април – ден на лъжата и ние, които сме фалшиви новини можем да си позволи да го арестуваме, макар и на думи арестът му е едно облекчение за целият български народ!

В началото бе словото, казват някой и други, че „всичко казано може и ще бъде използвано в съда“ стига съдът да разреши арестът му, но виждаме, че става все по-нагъл и се държи все предизвикателно, което ще съсипе ГЕРБ и него самият!

И така искате ли Цветанов да бъде арестуван и смятате ли, че има за какво?

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност