Истина или не! Валери Симеонов с „Моята борба”

Истина или не! Валери Симеонов с „Моята борба”


Валери Симеонов с „Моята борба” Очаква се новата книга на Валери Симеонов „Моята борба”! Книгата е вдъхновена от някой си чичо Ади според когото: „Основните тези в „Моята борба“ са, че човекът е биещо се животно, съответно нацията, бидейки общество от бойци, е бойна единица; всеки жив организъм, спрял да се бие за съществуването си, е обречен на изчезване; държава или раса, спряла да се бие я очаква същата съдба; бойният капацитет на дадена раса зависи от чистотата и”!

Според съвременният автор Валерката на който най-вероятно му хлопа нещо в манерката за да излезе пред цял един народ и една нация и да заяви, че „борбата продължава“ след като публично е порицан, след като от властта е отзован ! „Моята борба“ на автора ще заимства от оригиналът основното послание – бори се за себе си! Според Ади трябва да има териториално разширение и никога не трябва да воюваш с всичките си врагове заедно, а най е добре да нападнеш с цялата си сила и мощ най-големият и силен враг ! Според новата книга на Валерката обаче той вече е изградил „великата ограда“, която да попречи на нахлуващите бабички ! А най-големият му враг са група „кресливи жени с уж болни деца“!

Прочистването на нацията е заложено и в двата сюжета, но то е остро осъждано от всички държави по света !
Оригиналното заглавие е „Четири и половина години борба срещу лъжите, глупостта и коварството“ е замислено от Валерката, но Мария Габриел му е откраднала идеята като тя публикува идеите си за борба с фалшивите новини с подкрепата на Вермахта и получава огромно финансиране от девет милиарда за това и затова Валерката решава това заглавие да е „Моята борба“!
„Моята борба“ ще е и биографична книга и ще показва политическото израстване на субекта и достигането на такива висоти и дълбини !
В книгата няма да се говори за детската му мечта !

В книгата се очакват много любопитни факти за автора. Валери Симеонов е роден 14 март 1955 г. в град Долни чифлик, област Варна в семейство на Симеон Балевски, военен (запасен полковник от армията) и учителка.

По бащина линия произхожда от стар охридски род, едни и същ с този на Васил Балевски, революционер, и Ангел Балевски, заместник-председател на Държавния съвет на Н.Р. България и близък до Тодор Живков. Израства в с. Зараево. Завършва ямболската математическа гимназия с пълно отличие.

В крайна сметка не става ясно коя е детската му мечта нито с кого ще се бори, но важното е борба да има !
Именно борбата осмисля пътя на боеца и това е заложено като философия в много бойни изкуства и техните идеологии !
Някой критици се изказаха, че във всяка идиотска постъпка има своето философско обяснения, но философите побързаха да отговорят, че идиотската постъпка си е идиотска и не винаги идиот е човек с идеи! Очаквайте скоро и мемоарите на Каракачанов като те също ще са издадени от същото печатно издание на което няма да споменем името за да не изпаднем в продуктово позициониране!

Всички лица и събития са случайни, но само дето Валерката отнесе много майни!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност