Истина или не! Бойко Методиев Борисов и обожанието на Луциферите!

Истина или не! Бойко Методиев Борисов и обожанието на Луциферите!


В нетварният свят на Бойко Методиев Борисов!

Той е изобразяван с броня от егоцентризъм подхранван от ненаситните биологически импулси на автономизираната му природа!

Егото на Божеството е огромно.
Благодатното преобразяване на целия човешки организъм в лоялен член на сектата ГЕРБ по образ и подобие на върховната фигура в това движение се среща в различни религии от хилядолетия насам! Съзерцаването на членската маса в нетварната алчност и материализъм ги правя досущ да приличат на пчелите да носят все повече блага за господарят си в кошера на ГЕРБ!

Подчертават екзистенциалното значение на неговата причастност към ГЕРБ, която не е обикновена човешка организация с институционален характер, а теофанично – мистериологична паралелна реалност, която е забравила истинския смисъл на човешкото съществуване!

В култ са издигнати обожанието и страхът, с който се властва над хората и това е демонско състояние, и не само несъстоятелно, а и богохулство, защото приписването на Божиите енергии на дявола и на дяволските енергии на Бога представлява хула срещу Светия Дух!

Когато водачът е обожествяван и нему се преписват сатанински сили според каноните на църквата е ерест и трябва да бъде анатемосан от църквата и дори изгорен на клада, а той бива награждаван!

Светият Синод на Българската православна църква реши единодушно да връчи най-високото църковно отличие – златен орден „Св. Цар Борис-Покръстител” – I степен, на премиера Бойко Борисов.

Пари с тази нетварна сила разполага Бойко Методиев Борисов и тя не е дадена от Господ Бога, а от сатаната ….

Човек е създаден по образа на троичният Бог и е призван към богоподобие.
С други думи, той трябва да актуализира Божия образ, което се постига чрез динамичното преобразяване на целия душевно-телесен организъм, подкрепян от Божията благодат в синергичния акт на самоотрицанието, което води до елиминиране на автономизирания биологичен живот, сведен единствено до егоистично задоволяване на природните импулси. Теоцентричността и христоцентричността на църковния живот са от изключително важно значение, тъй като предпазват от спиритуализма на месалианството.

Правилната еклесиологична перспектива открива човека като евхаристийно битие, което има за цел не индивидуалистичното моралистко, пиетистично, “духовно” усъвършенстване или безблагодатното “подражание на Христос”,а на практика демоничните гербоизчадия обхванати от бесовете на егоизмът и алчността, носейки в гърдите си белезите на Содом и Гомора с тела на Херкулес и души на Афродита правят прайдове и пропагандират джендър идеологията на Сатаната и на своят лъжебог Бойко Методиев Борисов !
По пътят си към голготата Христос казва, че „чистите по сърце ще видят Бога“.

А в гербопоклониците трябва да си много зъл за да се видиш с твоят Бог или с неговият пророк Цветан Цветанов, който проповядва законите на Луциферите като неуморно разпръсва заразата на ГЕРБ по села и градове !

И колкото повече невинни прости души вплете в мрежите си толкова повече поклоници ще служат нему и на неговият лъжебог Бойко Методиев Борисов !
За съжаление съзерцаването винаги е личностен акт и идва след като си направил грешката да гласуваш за сатанинските демонични представители на сектата на ГЕРБ!

В псалм 10, строфа 1-ва Луцифер казва:
„Много като тебе плакаха“!

Злото черпи сили от страданието на хората докато при истинският Бог се слави духовното, а не материалното и се казва „Бог е любов“! Никога не е късно да се покаете и да поправите грешката си, че денят на страшният съд ще бъде скоро!
Преображението пред Христос ще преобърне не само вашият вътрешен мир, но и средата, в която живеете !
Не забравяйте Бог е любов, не омраза !

Това е фалшива новина и тя има място в твоето сърце като свидетели сме на фалшиви Богове и политици, а защо да не сме свидетели и на фалшива реалност наричана още паралелна държава?
Съзерцаването е личен акт и самият Господ Бог ни е дал свободната воля да избираме дали да вярваме в него или не !

Ти избираш на кого да вярваш – на фалшивата новина или на тази, която ги устройва!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност