Истина или не! Вижте колко ни струват парламентарните задници?


Колко струват ни парламентарните задници ли? +ВИДЕО Над 250 000 лева за парламентарните задници!

100 000 лева е само цената за тоалетната хартия, а останалите са за препарати и това са цените за 2016 година похарчени от Народното Събрание!

Сега след като има инфлация цените на стоките и услугите също са се повишили и най-вероятно са доста по-големи ! Не вярваме депутатите да са започнали да се хранят по-малко, защото тях повишението на цените не ги принуждава да се ограничават нито да се лишават ! Накратко не се очакват занижени стойности на това, което произвеждат най много нашите парламентарните задници !

От БСП завиха, че ще пуснат своите депутати да обикалят из страната и така тяхната инициатива за намаляване изсичането на горите се приветства добре от зелените организации и зелените задници приветстват червените задници в това начинание като попитаха „сега да не вземат да ходят където Ви падне“?

Корнелия Нинова успокои зелените като заяви, че има едни малки природни медикаменти наричат се дренки и всеки червен задник ще взима от тях и така всичко ще е еко!

Марешки от ВОЛЯ възропта срещу Нинова и нейната идея за дренките и каза „ние от ПП ВОЛЯ имаме ВОЛЯ да внесем искане в НС да доставим хапчета или свещички за всеки депутатски задник!

И това с Нинова е пряк удар по нашите корпоративни цели “!

От ДПС също казаха „ние нямаме такива проблеми и ако искате ще внесем декларация от името на партията, с която да предложим вместо хартия да се използва ибрици“ и от ГЕРБ веднага се навиха !
А техните коалиционни партньори заявиха, че декларацията на ДПС е оскърбителна към тях! Един от независимите депутати намекна от трибуната за така наречените патриоти „вие така и така се оср@хте, че нито дренките на Нинова, нито хартията ще ви стигнат и вземете си и ибриците та да решим проблемът и най-после да заработи това Народно Събрание, че вече много засмърдя“!

Ако четеш това бъди сигурен, че е плод твоето въображение и този сайт не съществува!
Интернет е една заблуда, а парламентарните задници са като всички други, е не всички има и такива, който духовно са избрали да бъдат друг пол!

От: fakenews

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност