Истина или не ! С. Паси за Русофили и Русофоби

Истина или не ! С. Паси за Русофили и Русофоби

С. Паси: Едва 300 българи учат в Русия, за какво русофилство говорим

По време на служебно правителство България се превръща не в президентска република, а в президентска монархия, смята той
“Атентатът доказа, че Запада и Русия имаят общ враг”, заяви пред бТВ бившият министър на външните работи Соломон Паси.
“Както западни граждани се присъединяват към “Ислямска държава”, така и 7 000 руски граждани се бият на нейна страна”, съобщи той.

“Не мисля, че има връзка между атентата и присъствието на Путин. Но Русия вместо да бълва фалшиви новини и да се опитва да инженерства в изборите в САЩ и Франция, нека обедини усилията си в борбата срещу тероризма”, коментира Паси.
“Уличните протести в Русия са много по-различни от всичко, което сме виждали досега. Това са хора, които са родени и израснали по времето на Путин. Тези хора излизат на улицата с простичкия лозунг: Не лъжи и не кради! И мисля, че тези хора са носителите на бъдещата промяна в Русия”, прогнозира той.

“Реших да проверя колко русофили има в България. Според мен, ако едно семейство е от русофили то децата им ще учат там. Направих справка и се оказа, че около 300 български студенти учат в различни университети в Русия. Всички останали хиляди са на Запад. Така че малко тази история с русофилията на България трябва да попритихне”, заяви той.
“По време на служебно правителство България се превръща не в президентска република, а в президентска монархия-всичко зависи от президента. Затова смятам, че имаме нужда от един закон, който да регламентира много точно правомощията на служебното правителство”, смята Паси.
Източник: faktor.bg

Ето някой от коментарите !

Солом Паси
Истина или не е въпросът на fakenews.bg?

Медията faktor.bg казва истината, защото те дословно предават думите на Соломон Паси казани по БТВ тази сутрин !
Но дали Самият Соломон Паси казва истината – едва ли ! Населението на България обича Русия и това, че нацията ни е бедна не може да си позволи да издържа студенти у нас, а камо ли в чужбина е фактор, който не бе отчетен !
Както и че хилядите, които учат в Америка, Германия и Холандия, и тези в Англия, и другите западни държави като Франция и целият Европейски съюз голям процент от тях са спонсорирани от чужди фондации под формата на спечелили стипендия !
И един ден ще се върнат в страната ни да защитават чуждите интереси, а не нашите !
Тези от Русия най-вероятно и те също !
Истина или не, че Българският народ харесва Русия, защото по времето когато хората не бяха под Американска обсада качеството на живот бе по-добро, ако си спомняте бяхме в списъкът на ООН на 27 място по качество на живот, а днес на кое сме господа колонизатори, на кое е въпросът?

След като държави като Сомалия и Бангладеш ни изпревариха ! Истина или не говори господин Соломон Паси ние не можем да Ви кажем, но можем да Ви покажем една картинка Стефан Иванов Пройновот администраторският панел на страницата във Фейсбук Само за Истински Българи, която напълно опровергава Евроатлантическите изказвания на господин Паси !
Скъпи медии, ало БТВ, ние сме тези с фалшивите новини, а не Вие!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност