Истина или не!Станишев и Борисов закопаха Корнелия Нинова

Истина или не!Станишев и Борисов закопаха Корнелия Нинова


Истина или не е това ? Станишев и Борисов се разбраха, край с Корнелия Нинова По всичко личи, че Станишев и Борисов се разбраха !

Заколението на Корнелия е до няколко месеца според това колко ще се опъва де ! Станишев дойде в България, но не да прокарва Европейски директиви, а за да си подготви следващият престой в Европа !

Дълбокият замисъл хрумнал на редактора на fakenews.bg докато слушал изказването на Румен Радев след консултативният съвет !

Положението в Страната по всичко личеше, че БСП са притиснали ГЕРБ в ъгъла и най-вероятно Румен Радев и БСП щяха да поемат новата институция за борба с корупцията по високите етажи !

Но уви, изведнъж се появи другарят Сергей Станишев и започна да разговаря с всички по-важни хора в страната, но какво си е говорил с Бойко Борисов и какво са се разбрали ! ПОДЧЕРТАВАМЕ ДЕБЕЛО, ЧЕ ТАЗИ НОВИНА Е ФАЛШИВА И Е ЕДНА НЕПОТВЪРДЕНА ХИПОТЕЗА !

На практика Сергей Станишев трябва да си гарантира кариерата в Европа, но за да бъде там той трябва да бъде избран за евродепутат и нали ПО-СЛЕДАЩИТЕ ИЗБОРИ са евродепутати, което означава, че Сергей Станишев трябва да се върне в БСП за да си гарантира позиция на номиниран за Евродепутат !

Но трябва и да има съглашателство с ГЕРБ за да не му попречат и да нямат мръсна кампания срещу него и дори да му съдействат даже ! Ето ти мотив да си поговорят с Бойко двамата !

Една добра причина Борисов да поиска главата на Корнелия Нинова и да си гарантира до евро изборите спокойно усвояване средства !
Да, но Европа натиска за конкретни мерки за борба с корупцията по високите етажи и тук ненадейно идва Цветан Цветанов, който да оглави новото министерство на досиета и шушу-мушу и флашките ! Изведнъж и старите вълци в БСП скочиха срещу Корнелия Нинова някак си повярвали, че никой няма да ги тормози за стари грехове и прегрешения !

Корнелия Нинова заяви, че иска да се бори с паралелната държава, но тя не отчете един много важен факт, че в момента всички ние живеем в нея, а тази другата не съществува на практика !
А в паралелната държава правила няма и всички са обвързани в една система наречена МАФИЯ !
И изведнъж тя бе поставена с политиките, които води и с опорните точки, които и бяха подшушнати в самоизолация и по-лошото – една огромна изолация ! Нинова не получи подкрепа на Европа, а нали Станишев е там, какво стана ? Нинова не получи и подкрепа на Американските ни господари, нищо че детето и е заложник там както е при всички по принцип !

Не получи и подкрепа от Русия, а напротив – един Руски Шпионин бе създал друго впечатление !
Не става политика с блъфове, не става и на инат, не става и с врагове особено когато те са отвътре в семейството !
Истината е, че Корнелия Нинова бе поставена от Мафията в Политическа изолация вън и вътре в партията и по-лошото в Международна изолация !
БСП ще се превърне в една Бутикова столетница, а Борисов си гарантира мандат до 2020 така !
Станишев се бетонира в Европа и ще създаде и подготви отборът си за Европейският парламент !

И вълкът сит и Агнето цяло, и Мафията е спокойна само дето станишевото БСП ще се свие до едни много малки резултати на следващите избори, а за по-следващите изобщо не се знае !
Има и още една налудничева мисъл в главата на главният редактор, ами ако Корнелия Нинова се съюзи с Румен Радев и направят нова партия тогава какво става ?
Георги Гергов каза вчера, че Корнелия Нинова е разцепила БСП на („Тя – ние” и „ другите) !

При всички случаи обаче Бойко Борисов иска да излезе в международната политика, но за да излезе на международната сцена пътят му минава през Президентската институция !
И мотивите на Бойко Борисов за постоянната война срещу Румен Радев са на лице и сега ГЕРБ воюва с рейтингът на Румен Радев !Корнелия Нинова
Дали скоро обаче ще видим Корнелия Нинова повалена от съпартийците си или ще я видим да гради един нов отбор заедно с Румен Радев е въпрос на време !

Нинова не е желана в тази държава паралелната, но хората я обичат, защото хората живеят в другата паралелната – истинската ! Огромно количество биомаса ще се освободи от разпадащите се патриотични кланове от БСП и многото разочаровани от ГЕРБ и всичките както и патриотите да не говорим, че и дясното се разедини така ! Ще има ли нова политическа преподредба в страната ни?

Тепърва обаче да видим до тогава Цветан Цветанов какви ги дроби: участва в дискусия, инициирана от централата на фондация „Конрад Аденауер“ в Берлин. Форумът бе посветен на опасностите от фалшивите новини в интернет по време на избори. Според Цветанов, в България, фалшивите новини били разпространявани в социалните мрежи, за да се очерни политическия опонент. Друга насока в развитието на фалшивите новини било критикуването на успешни управленски политики и отклоняване на общественото внимание от успехите на управляващите. Думите му били посрещнати с интерес от управляващите в Берлин, защото в Германия се случвало същото.

Източник : skandalno.net И така на кратко кака Кори се озори, но за зла беля тя остана си сама, но народа я обича да видим до кога?

Всеки в тази паралелна държава е на някого брат, кум или братовчед и всеки обича да си хапва мед !
Няма как гущера да си отреже опашката, а по-скоро опашката на гущера да отреже главата !
И така ездачката от БСП влезе в ролята на конникът без глава от едноименният филм, а Мафията пак краде по схемата „кой кум, кой брат, кой на булката е сват“?

И така тази новина е фалшива и всички лица са абсолютно случайно подбрани и всичките тези събития са измислени !
Този сайт не съществува и интернет е една измислица !
Всичко в страната ни е спокойно и след като политиците си вдигнаха заплатите с по 1000- 1500 лева и пенсиите с по 4-6 или 16 лева всички трябва да са щастливи като средноаритметично всички сме с вдигнати доходи, но растат цените също за баланс !
Тази новина е фалшива, но можеше да бъде и истина, а както казва агент Мълдър: ”Истината е някъде там“!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност