Истина или не ! Български фалшив политик: Не бих съветвал детето ми да учи, живее в България

Истина или не ! Български политик: Не бих съветвал детето ми да учи, живее в България

Български фалшив политик: Не бих съветвал детето ми да учи, живее в България
У НАС – Виден политик и подозиран тарикат от десетилетията на Прехода и малко преди това признава в интервю, че страната, чието управление той формира и е формирал през годините, не става за живеене и не би съветвал децата си да стоят тук.

„Образованието ни, например, се прави за отбиване на номера, мижи да те лажем. Здравеопазването е една голяма врътка за източване на средства, все по-малко са професионалистите в областта и дори те работят напук на системата, а не благодарение на нея. За правосъдие да не говорим, че има едни папки за мене и ако много знам, ще стане зле“, казва политикът.

Цветан Цветаов Връчване на дипломата на дъщерята на един политик във BATH английски университет
Връчване на дипломата на дъщерята на един политик във BATH английски университет

Признанието бе прието с изненада от цели трима човека в страната, които все още някак си не са знаели каква помия е и как политиците ни не работят, за да направят България страна, годна за деца, а за да цоцнат парички и да пратят своите на някое нормално място.

Източник:nenovinite.com

Кой е този политик ние ще запазим в тайна !

Всички публикации в този сайт са плод на Вашата фантазия, Фалшиви новини не съществуват но фалшиви политици има много ! 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност