Истина или не! Марешки стана дипломиран Доктор!

Истина или не! Марешки стана дипломиран Доктор!

Истина или не! Марешки стана дипломиран Доктор! Вижте чудото, което разтресе дори световните пазари след като бе оповестено за Марешки! Инж. Веселин Чипев бе удостоен с почетното звание “Доктор Хонорис Кауза” от ЕВУИМ!
Европейското висше училище по икономика и мениджмънт връчи почетното звание на почетния консул на Молдова в Република България инж.
Веселин Чипев. Това се случи на 18.07.2017г. на заседание на академичния съвет по предложение на президента на ЕВУИМ.
Та нашият курифей по финансови врътки и сметки се оказа и с най-много дългове от политиците ни !Истина или не! Марешки стана дипломиран Доктор!

Над 90 милиона има да дава Доктор Марешки !
Около 90% от заемите (или 90.355 млн. лв.) са обявени от заместник-председателя на парламента и лидер на „Воля“ Веселин Марешки. Задълженията на аптечния бос и неговата съпруга са обслужвани по 48 различни кредита.
Жена му Светлана е титуляр по по-голямата част от тях и съдлъжник по останалата.
От посочените задължения 22 са към банки, а останалите – към различни физически и юридически лица, които не са разписани конкретно.

Източник:  Фейсбук 

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност