ФАЛШИВИ НОВИНИ ! ВИЖТЕ ВСИЧКО ЗА ИНФАРКТА НА БОРИСОВ


ТОП СЕКРЕТ ЛИ ОСТАВА ИНФАРКТА НА БОРИСОВ ?
Бойко Борисов спешно е приет в кардиология !
Болницата е отцепена от НСО и всички входове са завардени и не пускат никой, а хората са пренасочени към съседни болнични заведения! Полиция и КАТ са блокирали движението по кръстовищата около болничното заведение !
Хората се питат какво става, да няма някаква терористична заплаха, но от МВР не дават информация защо е отцепен района !

Хеликоптер на гражданска защита каца на предварително опразненият паркинг и водят се най-добрите корифеи на кардиологията у нас !
Живеещите в квартала казват, че „такова чудо не сме виждали“!
Службите са инструктирани да не позволяват изтичане на информация, събрани са телефоните на всички свидетели и очевидци на транспортирането на Бойко Борисов, а МВР не позволява на медицинските лица да се приберат по домовете си нито да говорят със своите близки за случващото се !

Службите и „отдел 4” са мобилизирани и следят пресата, и цялата социална мрежа се следи някой да не публикува информация по случая. Отдел за киберпрестъпления следи и запушва всяка информация и до минути след публикация се извършва проверка на адресът на този, който е публикувал информацията !
Свалят се сървъри с DDoS атаки на медии и в това мащабно информационно затъмнение съдействат на службите и хостинг компании както и от централата на Фейсбук в Ирландия и отделът, който отговаря за България от Google.bg също следят по ключови думи за информация по случая !
Националните медии отклоняват общественото внимание с изкуствено създадени скандали по наболели теми за обществото !

Изминали са повече от 12 часа и притеснени роднини звънят в болницата за да попитат какво става с близките им, а мобилните оператори са заглушили сигналите на телефоните като „в този периметър има срив в системата на мобилните оператори“ това е официалната версия към хората в този квадрант !
Повече от 14 часа са изминали борейки се за животът на експримиера със сърцето му, което отказва да се върне към нормален ритъм на работа!
Най-добрите кардиолози в България провеждат конферентни разговори с най-добрите специалисти в Германия и зад океана !

Борисов остава в нестабилно състояние, крепят го по изкуствен път, животът му е в опасност както и на всички лекари, че „ако госпожата с косата го отведе те ще го последват“ така им е обяснено !
Изтича информация към свободните медии, че става нещо! ДАНС и ГДБОП са активирали екипите си и се опитват да неутрализират изтичането в социалните мрежи !
Журналистите са надушили за случващото се, но всичко се блокира и информацията в социалните мрежи се сваля веднага !
Надушилите журналисти получават проверяващи обаждания, изпращат се съгледвачи на място, но те знаят, че вече са били цензурирани и се обръщат към хакери и програмисти за съдействие, сменят се телефонни, говори се със синоними и по разни китайски програми с криптиране на сигнала !
Готви се спам бомба за социалните мрежи, търсят се варианти чрез които да се излъже алгоритъмът за следене и изкуственият интелект на ЦРУ !

Появяват се статии без текст в тях нито се използват стандартни тагове, изтичат картинкови публикации и видео обръщения, но всичко е качено в чужбина – там където нашите служби нямат правомощия !
Подготвя се социална буря – службите усещат активност в някои от свободните медии, но няма реални действия на журналистите !

Журналистите действат предпазливо и правят камуфлажни маневри докато печелят време !
ВОИНИТЕ НА СВОБОДНОТО СЛОВО ЗНАЯТ КАК ДА ИЗЛЪЖАТ СИСТЕМАТА ЗА КОНТРОЛ И СА ГОТОВИ ЗА ТОВА !
Най-после има създадена организация от хакери и журналисти, и програмисти готови да взривят ефира !
Започва масирана атака на социалните мрежи !

Службите се активизират !
Масово изпращане писма на електроните пощи на огромни бази данни на мейли на потребители от България като изпратени са няколкостотин хиляди писма и мълвата е плъзнала !
Софтуер изпраща автоматично публикации под постовете в социалната мрежа като коментар – изпратени са няколкостотин хиляди такива !

Изпратени са мейли на всички водещи медии в света !
Информацията е потвърдена от няколко десетки места и пламва мълвата, че Борисов е с инфаркт и бере душа !
Мобилните оператори прегряват от обаждания !
Обажданията към службите също са огромен брой !
Хората говорят вече за това и ключовите думи по който следят хората от системата са вече милиони с милиони повторения на всеки час !

Системата не работи – няма ЦРУ, няма ГДБОП, няма и контрол от ДАНС и отдел за киберпрестъпления !

Днес е 1-Ви Април, но на 5-ти Април след като излязат изборните, резултати това твърде е възможно.
НИЕ ОТ fakenews.bg ВИ КАЗВАМЕ, ЧЕ ФАЛШИВА НОВИНА ТОВА Е ЕДИН НЕСЪЩЕСТВУВАЩ СЦЕНАРИИ НА ЕДНА НЕСЪЩЕСТВУВАЩА, НО ХИПОТЕТИЧНО ИЗМИСЛЕНА ИСТОРИЯ, КОЯТО ИДВА ДА ДОКАЖЕ, ЧЕ ЖИВЕЕМ В ЕРАТА НА ИНФОРМАЦИЯТА И АКО ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ЧЕСТНИ СЛУЖБИТЕ ЗА КОНТРОЛ НЕ БИХА СЕ СПРАВИЛИ ПРИ ТАКЪВ РАЗВОЙ !
НАДЯВАМЕ СЕ, ЧЕ НЕ СМЕ ПРИЧИНИЛИ ПАНИКА У ВАС !
НАДЯВАМЕ СЕ, ЧЕ И ИНФАРКТЪТ НА БОРИСОВ СИ ОСТАВА НАПЪЛНО ХИПОТЕТИЧЕН !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност