Истина или не! 100 000 долара награда е обявена от мафията за тефтерчето на Цветанов!

Истина или не! 100 000 долара награда е обявена от мафията за тефтерчето на Цветанов!


Истина или не е, че тайното тефтерче на Цветан Цветанов е изчезнало и мафията дава 100 000 долара награда за него!

Всички търсят тайното тефтерче на Цветанов и дори има хора, които са готови да дадат много по-голяма сума за него !
Според някой в него са имената и телефоните на 80% от престъпните босове в страната на тези, който не присъстват, а са просто дребни риби, който не представляват интерес за ГЕРБ !

Според други в това тефтерче има и много други информации – кой колко е давал за черната каса на ГЕРБ или колко са месечните вноски за политическата индулгенция, така нареченият данък спокойствие !
Други твърдят, че в този тефтер има и много фирми и уж порядъчни бизнесмени, които имат фабрики и бизнес у нас и не искат да бъдат обезпокоявани затова и те си плащат !

Всички са обезпокоени за това тефтерче да не попадне в други ръце и да започне някой да публикува лист по лист в медиите !

Страхът е огромен и тези, които търгуват със страхът на обикновените хора днес треперят като лист !

Цветанов е получил хиляди обаждания с готовност да съдействат и финансово дори сами и само всичко това да се потули !
Масова паника в службите, всички се подслушват от чуждите централи също търсят тефтерчето, а само от прокуратурата не искат и да чуят за това ! Естествено това е фалшива новина и Цветанов няма само едно тефтерче, а има цяла чанта с такива, в които най-вероятно има такива и за каналите за трафик и всички международни ангажименти към всички мафии имащи бизнес у нас !

Да това не е истина, но можеше да е истина, ако наистина Цветанов си загуби тефтерчето и тогава една лъжа ще се превърне в истина и тогава наистина паника ще обземе паралелната ни държава, но засега всички трябва да са спокойни, че мафията е в добри ръце дето се казва, а и нашата прокуратура не е като Румънската и в България политици не се арестуват камо ли да ги осъдят!

Според непотвърдена информация Петър Стоянов – Сумиста също е проявявал интерес !

От: fakenews

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност