Истина или не! Чакаме оставка!

Истина или не! Чакаме оставка!


Чакаме оставка!

След като на Бойко Борисов Тръмп му отказа две срещи и след като Владимир Путин му намаза ските очакваме оставката на Бойко Борисов, нищо че е обещал на Меркел да приемем над 500 000 мигранти!

Тя няма да го спаси и себе си най-вероятно няма да спаси! Европа се разпада на две части – Нова Европа и Стара, а ние сме в предградието и ако не вярвате вижте кой какви огради строй, а нали имаше свободно преминаване на хора и товари, а?
И така оставката на Бойко чака да бъде подадена!

Страх го е да се прибере у нас, защото вече всички му я искат! Майки протестират, старци и пенсионери, тираджии и кой ли не! Всички протестират, всички искат оставката на Бойко Борисов и неговата хунта!

Време е да се прибере в България и да си подава оставката, че без него по-добре ще е държавата и нищо че от ДПС казаха, че няма алтернатива, нищо че от БСП не са готови за избори има и такива, които са новата алтернатива на управляващата мафия!
Време е за оставка и Бойко си го знае!

Това е фалшива новина, но все повече заприличва на истинска като гледаме протестите в цялата страна!

От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност