Истина или не! За Циганите и политическите сводници у нас от ГЕРБ


ГЕРБ! Политическите курви и политическите сводници

Политическите курви и политическите сводници са в бардака наречен ГЕРБ! Цветанов спря интеграцията на Ромите у нас!

Циганите в политическият бардак!

Проблемът с интеграцията на Ромите идва от политическите сводници на Цветан Цветанов!
Истината е, че във всяко циганско гето си има тартори, ромски барони, които гласуват за ГЕРБ! Истината е, че гетата генерират престъпност проституция, наркотици, цигари без бандерол, ало измами, кражби на дърва и инертни материали като списъкът е дълъг!

И така кой, ако не МВР не си затваря очите за престъпността в гетата, кой, ако не Цветан Цветанов не наложи модела на сътрудничество негласно на МВР и Ромските барони?

Има една гледна точка, че тези роми, които напуснаха страната ни отидоха в чужбина видяха свят, научиха езици и се научиха да живеят нормално като тези хора обаче не могат да се завърнат в България !

Защото като си дойдат обратно в гетото я колата им ще откраднат, я телефони, пари, бижута и когато пуснат жалба в МВР всичко се покрива!
Е как да се даде личен пример, как да се интегрират тези роми, бе хора?

Тези барони не позволяват други да виреят тук за да не бъдат детронирани в гетото!
И така полицията си затваря очите и престъпността ескалира – джепчийство, просия и така това е контингента на които захранва и съдебната машина и прокуратурата !

И така истината е, че Цветан Цветанов и неговата изборна машина е в тясна връзка с Циганските Барони и тук е проблемът докато за ГЕРБ гласуват гетата няма да има интеграция, а изборна манипулация !
Политическите курви и политическите сводници са в бардака наречен ГЕРБ!

Дето се казва това са фалшиви новини както и това, че има мафия е фалшива новина, това, че има ГЕРБ Ви лъжат и манипулират също! Фалшива новина е и че се крадат пари от еврофондове, всичко е фалшива новина, което не им изнася на политиците, нали?
Добре, че е фалшивата новина да си кажем някои истина!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност