Истина или не! Цветан Цветанов: С циганската любов и баница ще победим!

Истина или не! Цветан Цветанов: С циганската любов и баница ще победим!


Истина или не! Цветан Цветанов: С циганската любов и баница ще победим!

Цветан Цветанов с баница специално направена за него се похвали в нета! Неофициалният лидер на ГЕРБ започна предизборната кампания по стар обичай това започва от смесените региони или по-точно от твърдият електорат на партията!

Цветанов ще го видите по циганските махали и в турските села, ще го видим и в помашките махали, а другите етноси са будали !

И така дали на печка циганска любов е изпекана тази баница ние не може да кажем, но едно е ясно !
Сутринта по телевизията каза, че коалицията им е стабилна, а след това отива да прави предизборна кампания! Лъже като дърт циганин този Цветанов!
И така чудите се защо за определени прослойки има непрестанно социални стимули? Чудите се защо спират телковете на българите, а на ромите не? Чудите се защо циганите гласуват за ГЕРБ?

Не се чудете докато един пенсионер от коренното население живее с инвалидна пенсия от 115 лева, а бай манго с 6 чавета взима 2000 лева! Пенсионерът цял живот е работил и си е плащал данъците, а бай манго къщата му е построена на държавна заграбена земя и не плаща данъци, ток и вода не плаща, такси и глоби не плаща и нищо, но пък за да има баланс получава! И така докато ни разделят за да ни владеят така ще е !

Ние не говорим с езикът на омразата, ние говорим с езикът на гневът, а той е породен от езикът на фактите!
Все пак представлението на пътуващият театър се е играло в село Горно Новково където преобладаващо е мюсюлманското население !

И така турска ли е партия ГЕРБ всеки знае, но циганин ли е Цветанов, още не се знае! Това са фалшиви новини и всеки трябва да знае, че не трябва да се вярва на тях, но снимките са истински !

Горно Новково е село в Североизточна България. То се намира в община Омуртаг, област Търговище. С население от 202 човека!

Хайде народе, билети в касите на ГЕРБ !
Пътуващият Цирк продължава с гастролите си из страната и очаквайте още снимки от Цветанов из гетата !

От: fakenews

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност