Истина или не! Хибридна война!

Истина или не! Хибридна война!


Хибридна война взима първите си жертви у нас!
Вижте къде се случва това!

Хакери създадоха огромен смут в България! Селски хакери откраднаха тетрадката с версиите в едно родопско село! Мария Габриел обвини Русия за това, а от Европа и отпуснаха пари за борба с кибер атаките над България!

Според Мария Габриел хакерските атаки имат за цел да унищожат кредитна история на Българските граждани населявали това родопско село!

Според МВР става дума за кражба, а престъпникът най-вероятно е имал лични мотиви !

Според НАП става дума за сива икономика, а според магазинера мотив имат всички дори и жена му е имала вересия при него ! В крайна сметка Европейската комисия отпуска средства за борба с киберпрестъпленията и хибридната война!

В крайна сметка от ДАНС и ГДБОП следят социалните профили на всички селяни и съпричастни граждани, които са били по празниците там и чакат някой да се издъни!
Във Фейсбук обаче след като бе публикувана новината цялото село лаикнаха, а повечето дори добавиха „чувствам се щастлив“!

Цветан Цветанов от ПП ГЕРБ е заявил в социалните мрежи, че не трябва да се тиражират фалшиви новини, защото те са тези срещу, които трябва да се борят службите, а не да се фокусират върху някаква тетрадка!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност