Истина или не! Фалшива новина вдига службите ни в пълна готовност! Премиерът ни в опасност ли е?

Истина или не! Фалшива новина вдига службите ни в пълна готовност! Премиерът ни в опасност ли е?


Непотвърдени слухове от Венецуела, че те няма да оставят аферата с техните милиони така, може да повиши бойната готовност при охраната на Бойко Борисов!

Кой ще е мишената ние не знаем, но със сигурност нашият премиер бая бели направи!
Спомняме си Сретен Йосич, а сега и Венецуела, но не сме забравили и за „Южен Поток“ особено Пеевски и както е тръгнало току-виж някой ден се появи някой снайперист с точно определена мишена! И тогава дали Американците ще вдигнат паметник на Бойко Борисов например?

Няма такава информация, официално исайтът е за фалшиви новини и Бойко си е спокоен, но само малко по-богат след всичко това!

Но какво да се прави, така е в животът както казваме в България „на всяко прасе му идва Коледата“ е на нашето дано тази да му е била последната, но знае ли човек!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност