Истина или не! Страшна магия закриля Борисов!

Истина или не! Страшна магия закриля Борисов!


Мощна муска има Борисов!
Страшна магия закриля Борисов от зли сили видими и невидими !
Виждаме често Владимир Путин болен от грип !
Няколко пъти и Тръмп проваля срещи, защото не бил в кондиция !
Меркел също отказва срещи, а Макрон на няколко пъти се лекува тайно !
Жан Клод Юнкер пък лекувал болестите с алкохол, а махмурлукът му бил голям проблем, но и на него са хванали чалъмът – както се казва с доливане !

Само нашият Бойко Борисов нито грип, нито куршум нищо не го лови дето се казва да ни е жив и здрав, ама неговото много става според Сретен Йосич! Допреди когато Соня Култуклиева го е закриляла.
Премиерът ни е ходил с чесън в джоба и с червен конец на ръката, но някак си изведнъж Бойко е получил мощна муска и имамите получиха статут на учители и заплати от държавата !

Повече от видно е и че Борисов обикаля арабският свят и е започнал да практикува древни магии беше, къде ли не беше, то египетска, то арабска, то еврейска само Американска магия да го пази няма !
И така магията на Борисов 4 е по-силна от преди и според геймъри той е вдигнал левел затова и магиите му са по-силни !

И така покрай европроектите и поповите го споменават в литургията си, но за Бойко Борисов само едно не е ясно – защо държавата изхарчи над 5 милиона за охрана на премиера щом всички го богославят и се молят за него ?

Все пак 2,5 милиона Българи са го проклели, напускайки държавата ни, а в България още толкова го псуват всеки ден, е има и такива, които казват да е жив здрав Бойко Борисов !

От: fakenews

 

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност