Истина или не! След срещата с Доналд Тръмп Борисов спира да се здрависва!

Бойко Борисов след срещата с Доналд Тръмп и скандалите за трите секунди внимание е обявил, че спира да се здрависва !

От тогава Борисов не мие ръката си и не пипа нищо с нея за да не се загуби магията на Тръмп.

На срещата в ООН Борисов заявил, че тая ръка, докоснала този символ на борбата с корумпираното статукво в световната политика, няма да я мие, ако ще турско да стане.

А Ердоган чул думите на Борисов и заявил „не е проблем аркадаш”!

Сега патриотите като чули това, че ще става турско и след като разбрали, че Борисов дава летището за 50 години на Турция са се видели в ужас !

Но какво можем да направим след като от НСО пазят ръката на Борисов? Според други запознати обаче Борисов при самото здрависване с Тръмп е успял да му мушне в ръката тайно съобщение, че ако иска Тръмп ние можем да му изградим оградата с Мексико и така патриотите са се успокоили и дори са се отдали на мечти колко пари могат да откраднат и от тази ограда !

Сега всеки, който посегне да се здрависа с Бойко Борисов може да бъде арестуван за заплаха на националната сигурност на България!

От: fakenews

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност