Истина или не! Румен Радев или Бойко лъже най-добре?

Истина или не! Румен Радев или Бойко лъже най-добре?


Истина или не! Румен Радев или Бойко лъжат най-добре? Ето думите на Президента Радев:

„Националният капитал и гордост на България са младите ни таланти, които се състезават за първите три места с Русия, Китай и САЩ в международните ученически олимпиади по математика, химия, физика, лингвистика и информационни технологии. Тези младежи обаче напускат страната в търсене на много по-добри условия. Затова трябва да работим за развитието на образователна и научна инфраструктура, разпределена равномерно в света. Този призив отправих в изказването си на форум на високо равнище, организиран от ЮНЕСКО и посветен на темата за бъдещето на образованието. Събитието се състоя в рамките на 74-ата редовна сесия на Общото събрание на ООН в Ню Йорк.

Във форума направиха изказвания също генералният директор на ЮНЕСКО Одри Азуле, президентът на Португалия Марсело Ребело де Соуза, премиерът на Норвегия Ерна Солберг. България работи активно за създаването на Югоизточния европейски международен институт за устойчиви технологии, който да задържи младите хора в родината. Ако науката и качественото образование продължат да бъдат развивани само в тесни географски граници, никога няма да постигнем равенство и устойчиво развитие. Образованието означава прогрес, мир и устойчиво развитие, затова проблемите на съвременното образование и визията за развитието му трябва да бъдат на приоритетно място в дневния ред на политическите лидери.

” Ето обаче и реалността на Бойко Борисов в това видео:

Да информацията е стара, но според дневника на един инвеститор в агро сектора е друго. Например купил си мляко, заквасил го и си направил кисело такова хубаво с аромат, решил и купил си овце после още овце, направил си ферма, започнал да произвежда сирене и кисело мляко като след това кандидатствал по разни проекти и така покривал нормативи.

Продал си апартамента, майка му и баща му си продали нивите и направил модерна ферма според евро изискванията. Купил си техника и стадото нараснало на 300 бройки и после дошла чумата и всичко свършило така е и във всички агро сектори и при прасетата, и при кокошките, язовирите и водоемите пресъхнаха, и при рибите е така то и при хората е така, ама никой не говори за това.

Сега с какво се гордее Борисов и с какво се гордее Румен Радев? Истина или не е това, но на финала нито млади у нас, нито добитък, а стадата измират като по време на чума. Не създадем ли условия у нас нищо няма да има – ни овце, ни хора, нито чума даже, защото няма да има по какво да ходи горката!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност