Истина или не! Росен Плевнелиев целуна православен кръст и поиска прошка за Русия

Истина или не! Росен Плевнелиев целуна православен кръст и поиска прошка за Русия


Росен Плевнелиев целуна православен кръст и поиска прошка за всяка казана дума срещу Русия + СНИМКИРосен Плевнелиев
Росен ПлевнелиевРосен ПлевнелиевИстина или не е това, но на снимките бившият български прецедент Плевнелиев целува кръста на народния свещеник отец Стоян Божурин!

Действието се развива пред храмът „Александър Невски“ в София!
Росен Плевнелиев
Нека припомним и думите на прецедента :
БТВ от 14.11.2017 г. – Той беше категоричен, че санкциите срещу Русия работят и не трябва нашата страна да работи за премахването им:
„Не е далновидно и не е продуктивно действие, не е в българския национален интерес“!

Сега.бг: „Русия води хибридна война на Балканите, насочена към дестабилизацията на цяла Европа“.

Фактор.бг от 6.02.2018 г. – “Много политици в България не смеят да посочат истината за политиката на Русия. У нас липсва елементарен глас за това какво се случва днес в Русия, с обикновените руснаци. Дали се модернизира тази държава?

Целият елит избяга на Запад, децата им избягаха, парите се изнесоха,“

… МЕДИАПОЛ.БГ от 19.03.2017 г. – „Плевнелиев: Русия финансира много български партии – Не само Турция се меси във вътрешните ни работи, Русия прави същото финансирайки много български партии. Това заяви президентът на България“…

МЕДИАПОЛ.БГ от 19.03.2017 г. – „Плевнелиев: Русия финансира много български партии – Не само Турция се меси във вътрешните ни работи, Русия прави същото финансирайки много български партии. Това заяви президентът на България“…

ДНЕС.БГ от 14.11.2017 г. – „България е била обект на руски кибератаки и това е установено от ДАНС и партньорските служби още през 2016 г., посочи президентът (2012 г. – 2017 г.) Росен Плевнелиевв предаването“.

ДНЕС.БГ от 27.12.2016 г. – „Москва се опитва по най-различни начини да дестабилизира ситуацията в ЕС, заявява президентът Росен Плевнелиев в интервю за “Франкфуртер алгемайне цайтунг”.“

СКАНДАЛНО .НЕТ: „Президентът Росен Плевнелиев направи поредната си грандиозна изцепка, като заяви, че се гордее от решението си и твърдата си подкрепа на санкциите на ЕС срещу.Росен Плевнелиев

Росен Плевнелиев

А след като получи и орден в Украйна Германия и Полша вече Росен Плевнелиев започна да нарича Руснаците и сепаратисти и терористи“!

Странна е деволюцията на този Български прецедент! Днес обаче той може би се е разкаял и иска прошка !
Но дали Русия и Българският народ ще му даде прошка след толкова тежки обиди, след толкова душевни рани нанесе на тези два братски народа?
И ако отец Стоян Божурин му дал прошка от името на Русия и църквата то аз не мога и надали Господ му е простил, че като обединител на една нация той се е вживял в ролята на разединител на едни братски славянски народи с обща вяра, Бог и гени с общо минало и история !
Ето и някой от коментарите !

Истина или не е това сами преценете, но този сайт не съществува и всичко е плод на Вашето въображение и все пак рано или късно всеки плаща за делата си !
За Вас предаде:fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност