Истина или не! Писмо на братя Галеви до Цачева

Истина или не! Писмо на братя Галеви до Цачева


След като стана модерно да се пращат писма в Министерството на Правосъдието стана ясно, че и братя Галеви са пратили писмо на Цецка Цачева!

В него те подробно са описали мотивите им да напуснат страната ни! Споменават се и подробности как именно са го направили!
И така накрая са изказали и мотивите си един ден да се върнат пак тук обратно в България!
Според запознати писмото е било автентично написано във формат А4!

И така мотивите им били следните: Ние сме бандити, казват те, но Вашето правителство се управлява от по-големи бандити, казват те и изтъкват лидерът на ГЕРБ за най-големият разбойник във вселената дори!
Ние обиколихме много държави и се срещнахме с много бандити, но като Бойко Борисов никъде не видяхме – няма такава алчност и лицемерие никъде по света !

Единственото пичовско в този тип е, че ни съдейства като напускахме страната ни с правителственият самолет и поне за някой лев можеш да се разбереш с него, но не винаги казват Галеви !

В повечето случай Борисов иска всичко или поне 80% от бизнесът Ви, а тези преди него са били далеч по-скромни и ако по-времето на Иван Костов се е знаело за 10% после след него за 20% то днес вече е невъзможно да се работи в страната ни казват Братя Галеви и затова се махнахме!
Парите обичат спокойствието, капиталите имат нужда да работят в спокойна среда, а в България всичко е неспокойно !

Братя Галеви се обръщат към Цецка Цачева с думите „не ни съдете сурово, все пак вашата диплома за Юрист е купена“!
Но Галеви заявяват и че един ден ще се върнат в България, но като туристи след като всичко към тях падне по давност обаче !

И така от писмото става ясно, че на никой не му е ясно колко е тясно отношението на мафията в страната и каква е изобщо играта !
Този сайт не съществува и братя Галеви даже не са братя!
От: fake news

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност