Истина или не! Отклоняване !

Истина или не! Отклоняване !


Вече бягството от затвора се нарича отклоняване !

И така, ако някой затворник иска да избяга от затвора според министерството на правосъдието, той най-вероятно иска да се отклони!
Всички, които са се отклонили от правият път излежават присъди, но ако искат да се отклонят наново няма проблеми, няма и кой да ги търси!

И така след като Пелов се отклонил министърът на Вътрешните работи обяви, че в цяла България е вдигнат целият наличен ресурс на МВР и и се извършва мащабна акция!

Странно защо след като има такива на 1000 човека за който се знае, че имат във в сила влезли присъди, нито един полицай не ги срещна!
Странно е и че след като има такава мащабна акция не бе и проверен някой мафиот и да е арестуван!

Явно всичко мащабно е на думи, а дела няма!
На практика МВР е сведено до там да обявят по телевизията, че ще правят някой акция да изкарат жандармерията и полицията по колите за да покажат малко присъствие и до там!

Щом няма превенция и задържане на нито един бандит, макар и случайно значи всичко е на думи и се разчита на криминалният контингент да се покрие за малко, но това няма как да стане, защото криминалният контингент отдавна си е напазарувал всички шефове на полиция и те ги предупреждават кога какви мероприятия имат !
Няма как досега нито един Ало , Ало измамник да не е заловен при условие, че медиите писаха, показваха къщите им и дори посочваха клановете по места с имената им!

Но какво да се прави?
И така докато всички бандит ОТКЛОНЯВАТ средства от доходите си така ще е !
И какво толкова сме се закахърили за някой дето се бил отклонил, те какви суми отклоняват от Еврофондовете, че един не се прибрал в килията, а си е много важно !

Аз по-скоро се притеснявам като гледам как ги пазят, а утре когато в България се появят десетки лагери за мигранти и тях ли така ще ги пазят, което ще рече, че те внезапно може да решат да се организират групово да се отклонят и като гледам МВР май няма да могат да ги спрат!

И така не се тревожете излишно, спете спокойно, че това са фалшиви новини и не си отклонявайте вниманието от поредният Турски сериал или от личността на Бойко Борисов!
Поне при Бойко 1 всеки, които се отклони от 160 бандити не ги намериха повече, нали?
Въпросът не е в думата, а в подхода !
Май е време правителството да се отклони от управленските си позиции!

Днес е по лесно за избягаш от затвора от колкото от работа ! 

От:fakenews

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност