Истина или не! Митничарите излизат на протест!

Истина или не! Митничарите излизат на протест!


Митничарите излизат на протест и основно искане на служителите на агенция „Митници“ е вдигане на заплатите! Не се издържа вече да вдигат цените а заплатите!
Митничарите искат вдигане на заплатите и щом на МВР дадоха 100 000 000 лева защо да не ни дадат и на нас, казват служителите на главна дирекция „Митници“!Митничарите излизат на протест!

За толкова години труд един кенеф само ни направиха и то Далавери Симеонов го оскверни – откри!
Политическите анализатори заявиха, че докато митничарите не излязат на протест в страната ни няма да влезе един лев от акцизи и мита! Корупцията като нарицателно винаги се е преписвала по обясними причини на митничарите!

Експерти обае от Европейският парламент заявиха, че никога никъде по света митничари не са излизали на протест, а това може да означава само едно, че ГЕРБ са победили корупцията или корупцията е победила митничарите и сега всичко се отчита директно на ГЕРБ!

Това е фалшива новина и беден митничар все още няма и корупцията също като този сайт не съществуват, а то е по-скоро усещане, отколкото явление!
От правителството са заявили „правете деца, борете се с демографската криза, корупцията оставете на нас“!
Истина или не светът е оцелял не защото се е смял, а защото се еб@л!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност