Истина или не! И наркоманите излизат на протест

Истина или не! И наркоманите излизат на протест

И наркоманите излизат на протест, искат си стоката на Митьо Очите!
Според синдиката на опиянените Бойко Борисов ги третира като втора категория хора!

Според Българският бизнес пък ареста на Митьо Очите ще остави много хора без работа!

Наркоманите си искат Българската стока родно производство и обявиха, че двойните стандарти в наркотиците се налагат от Бойко Борисов !
От дрогата на Митьо няма един да е умрял, казват някой от тях !

Бойко Борисов заяви, че се очакват още стотици арести в страната и това ще засегне допълнително крайният потребител!
Синдиката на наркоманите обяви, че е възможно гражданско неподчинение, а от МВР очакват инструкции за протеста !

Истина или не, но показните арести може да събудят и вълна от гражданско неподчинение и при родителите на протестиращите !

Да се готвят за протести от цялата страна и най-вече от Бургаско призоваха от синдиката !
От здравното министерство пък заявиха, че броят на наркозависимите в медицинските отделения ще нарасне заради боклуците, които им продават от ГЕРБ !
Тази година дизайнерската дрога ще бъде обвързана с политическа пропаганда и синтетиката ще бъде продавана под формата на бонбонки с различно съдържание !

От синдиката на наркоманите веднага прозряха, че става дума за подигравка, а цените са доста люти като от ГЕРБ заявиха, че има инфлация и тя засяга всеки контролиран бизнес от тях !
„В крайна сметка Държавата това съм аз и те да си избират или моята дрога, или живи ще ги изгоря“!

И така на практика се очакват протести в цялата страна против новите цени на дрогата и качеството и!

От опозицията прозряха, че това е поредният ПИАР ХОД НА БОЙКО и на протестите ще има и гастролиращи дилъри, които да генерират допълнителни доходи за черната каса на ГЕРБ !

След разговор с тях и полевият тест показал че не ползват дрогата на Бойко !

А от МВР обявиха, че според последните данни за първите 6 месеца в страната има заловени 1800 шофьори, които са били употребили наркотици след направен полеви тест на място, но няма задържан нито един дилър на дрога ! И така текат реформи във всички ведомства в страната, а защо да не текат и в мафията се изказват запознати !
В крайна сметка се очаква още една реформа в МВР и скоро силовото ведомство ще се раздели с някой хора, които не са оправдали доверието на едни други хора!
Истина или не наркоманите излизат на протест, но не е ясно обаче кой, как и къде ще протестира като липсва сериозна организация и координация на този процес!
В крайна сметка, който и където да протестира, Бойко изкарва пари в този момент!

Това е фалшива новина най-вероятно и наркоманите нямат пари да се надрусат камо ли да ходят на протест, но със сигурност има недоволство в тези среди и новите цени на фалшивите дроги водят до фалшиви новини!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност