Истина или не! Искрено и лично с Цветанов

Истина или не! Искрено и лично с Цветанов


Искрено и лично с Цветанов

Истината е, че Демокрацията му отне много и на самият Цветанов!
Да се занимаваш с политика е много ангажираща дейност – то да се срещаш с депутати, бизнесмени, мафиоти и всякакви там от паралелната и и другата държава е много ангажиращо и от това страда личният живот, казва Цветанов! На всички им е ясно, че Цветан Цветанов и Веселин Маринов са повече от близки!

Освен, че са прекарвали много време заедно те са изконсумирали своята връзка, казват запознати и след хитовете „родната полиция ни пази“ остана рефрена, че родната полиция само ни гази!

Сега и Цветанов изпя „аз знам България, аз знам, че друга няма като теб“ и е прав! „Няма такава държава“ изпя и Слави Трифонов, но после допълни, че има такъв народ !
И така в личен план някак си се наситиха и пренаситиха отношенията на Цветанов и Веселин Маринов !
Освен, че от тази връзка нищо не се роди, освен повече пот и сълзи ние можем да кажем, че тичането на Цветанов да налага Демокрация по градове и села му е отнело много – отне му една истински силна разтърсваща на моменти дълбока мъжка любов!

В крайна сметка злите езици говорят, че са се разделили! В крайна сметка това е фалшива новина и всеки има право с когото си иска да се натиска! Едно е ясно обаче, че броят на хомосексуалните расте, а по презумпция не могат да се възпроизвеждат като може би и затова въвеждат джендърството като стил на поведение в обществото !

Колко извратени са само тези от ГЕРБ, че и от другите си е тяхна работа, но да не закачат децата ни!
Но Гадовете мръсни искат нова реколта от свежа кръв затова и манипулират всички процеси в страната!
Досега обаче нито един педал не е родил и това е факт !
Интернет е една измама и това е фалшива новина, всички прилики с имена и лица са случайни !
Но знае ли човек, може и да има малко истина във всяка лъжа!

От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност