Истина или не! Защо го няма Дядо Мраз?


Защо го няма Дядо Мраз и ето защо никога няма да дойде при нас. Истина или не е това, но едно видео изтече в социалните мрежи и навява на мисълта, че дядо Мраз е изчезнал при неволна грешка, не е жертва на Студената война . Хората, които вярват в конспирацията и в тайната хибридна война са си мислили, че е убит или отровен, но според това видео най-вероятно е станал жертва на неволна ловджийска грешка. Та скъпи читатели, няма да се върне вече дядо Мраз, а ще си празнуваме с дядо Коледа.

Той не е щедър като дядо Мраз и на софрата и мазата ни не е така богата, семействата ни се пръснаха по света и не се събираме около елхата, то една страна е по-добре, защото нямаме пари за сметките, а за подаръци хич даже! Колкото и Китайците да се опитват да свалят цените на подаръците като нямаме пари ще караме само на коледен дух.

А правителството ни дава по 40 лв., които ни облага с данък да можем коледният дух да ни обладае . Няма го дядо Мраз, няма ги суджуците, а тази година няма и коледните касаплъци, заклахме преждевременно, но пък внасят месо с 45% по-скъпо, но пък няма да вдигнат заплатите и пенсиите по 45% процента, ама пък, ако има как да ни избият като прасетата сякаш ще е по-добре!

 

Бойко Борисов и кабинетът са си пожелали, ако може да имат бюджет, но да нямат нация и жива душа да не остане в България, да няма кой да протестира и да няма кой да иска пари. Не забравяйте да си събирате капачките от безалкохолното да купят кувьози на децата .

 

Иначе на МВР ще купят няколко коли за по 300 000 лева докато в България има само една детска линейка на стойност 150 000 лева. Иначе по Коледа стават чудеса и как едно такова чудо не сполетя нашият премиер докато ходи на лов да срещне един такъв ловец? Истина или не това е фалшива новина.

Дядо Мраз го няма при нас, но пък по Коледа стават чудеса и цяло чудо е, че сме живи, цяло чудо е, че има все още България! Защо го няма Дядо Мраз ли, може би е жив, но вече не идва в България!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност