Истина или не ! Заради Brexit сменят името на ЕС

Истина или не ! Заради Brexit сменят името на ЕС


БРЮКСЕЛ – Хитра тактика за едновременно осъществяване на Brexit и запазване на Великобритания в Европейската уния ще се случи.

Идеята е проста – Европейският съюз ще бъде преименуван, а търговското дружество ще се пререгистрира с ново име, може би Еропейски-съюз.

По този начин без никакви последствия Обединеното кралство ще спре да членува в Европейския съюз, а волята на избирателя и поданик на кралица Елизабет ще бъде уважена.
Същевременно няма да има нужда от сделки, условия и промени за никого, тъй като целият формат ще бъде пренесен в друго име, за което референдум не се е състоял.

“Само от FIFA и БФС да дадат зелена светлина, и го правим” – обяви международното положение.
Източник: nenovinite.com
И сега може да решат да сменят името и на Евро-гейски, но според лидера на ПЕС надали ще посмеят защото така ще трябва да се сменят всички документи  и договори !
Този сайт не съществува и интернет е една измама, политиците от ГЕРБ казват истината, само истината и цялата истина !

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност