Истина или не! Си Ен Ен и Венецуела +ВИДЕО

Истина или не! Си Ен Ен и Венецуела +ВИДЕО


Румен Радев и Венецуела!

Всички говорим за Венецуела, но никой не казва каква роля играят фалшивите новини за Демокрацията и промяната на общественият фокус!
Истина или не е рубрика, която Ви кара да се замислите до къде се разпростира лъжата и истината !
Моделът за манипулиране на масите е един и същ и в чужбина, и у нас накратко лъжат ви по един и същи начин ! Колко вярвате на управляващите и на медиите, които обслужват статуквото, е ваш проблем !

Цветан Цветанов води война срещу фалшивите новини, защото във всяка лъжа има и по малко истина, а истината тях не ги устройва !
Всеки сам пресява през своето сито семената от плявата !

А каквото посеем това и ще жънем като разумът е този, който трябва да бъде замъглен и объркан от управляващите и тогава вие се превръщате в стадо, което лесно се манипулира !

Това е сайт за фалшиви новини, а истината е някъде там както казва агент Мълдър пак от един американски сериал ! Гледайте видеото за Венецуела и сещайте се какво е у нас !


Сега имали Гаф с изказването за Венецуела на Румен Радев !
Медиите манипулират общественото мнение а промяната на нагласите на масите променят и средата !
Споделяйте нашите публикации, защото цензурата е голяма!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност