Истина или не! Вчера Борисов отмени най-големият национален празник !

Истина или не! Вчера Борисов отмени най-големият национален празник !

Борисов.
Спукахме гума сега при кацането, но няма проблеми и няма пострадали. Много са ни добри пилотите и това ни спаси.

Това каза пред журналисти в Брюксел премиерът Бойко Борисов.

И така „за едни сватба, за други брадва“ имаме такава поговорка, но на практика над 75% от населението на България не одобряват Борисов и ако имаше по-сериозен инцидент щеше да има траур в страната, но щеше да има национален празник неофициално, защото този Ад в България си има име и това е Бойко Борисов. Десет години разруха и геноцид, десет години бедност, болести, грабеж и рекет, десет години изтребление, десет години болести мор и миграция като това вече не народ нито нация, а това са жалки остатъци на нация!

На власт е глупостта, алчността и мафията си царува докато народът мизерува та Бойко сега се хвали и чука на дърво, но това са клетвите на народът и май онази с косата го наобикаля!

Национален траур или празник всеки сам решава, ама премиера не трябва да се хвали, а да се притеснява, защото днеска гума спука, утре знае ли човек какво го чака!

И така народът може и да ликува при следващата спукана гума! Това са фалшиви новини, но знае ли човек кой как ще реагира, ако самолетът му пак се опита да катастрофира!

Има една мъдрост, „че когато пада самолетът в него атеисти няма ”!
Дано Бойко е усетил, че е смъртен и че има сили по-големи от него, защото при Цветан Цветанов този процес не се наблюдава особено след изказването му, че „него няма кой да го накаже „!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност