Истина или не! Вижте какво става с мечтите на политиците + ВИДЕО

Истина или не! Вижте какво става с мечтите на политиците + ВИДЕО

Вижте какво става с мечтите на политиците
Румен Радев е в голяма опасност!

Вижте каква опасност дебне нашият президент в Израел? От 20 до 22 март президентът Румен Радев ще бъде на официално посещение в държавата Израел по покана на президента Реувен Ривлин.

В ръководената от българския държавен глава делегация участват народни представители, представители на еврейски организации в България, както и на деловите среди, на работодателски и търговски организации.
В рамките на визитата си президентът Румен Радев ще бъде придружаван от своята съпруга. Истина или не! Вижте какво става с мечтите на политиците + ВИДЕО Визитата на българския държавен глава е свързана със 75-ата годишнина от спасението на българските евреи и 70-ата годишнина от създаването на държавата Израел.

Сред темите на срещите на българския държавен глава ще са задълбочаване на сътрудничеството във всички области от взаимен интерес в това число в сферата на сигурността, борбата с тероризма, икономиката и инвестициите. До тук с официалната страна!
Вижте какво следва!

На практика всички големи държавници засвидетелстват почит и уважение към еврейската страна и техните обичай !
Няма политик, който да не е заведен до стената на плача там ! Какво става на практика с желанията и молитвите на нашите политици, какво става на практика?

Дали ще целунеш ръка на патриарха или папата ще те погали по главата, или ще целуваш в Израел стената все тая брат, все тая ! Това е сайт за фалшиви новини и на практика не съществува, но добре е да се знае кой на кой Бог се моли и кои са господари на нашите кавали и кой коя дупка е на кавала, един Господ знае !

Абе добре, че е лъжата, да си кажем истината!

От: fakenews 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност