Истина или не! Брутално пребиха двама гербераси +ВИДЕО


Брутално пребиха двама гербераси в нарушение на карантината. Главният Герой не издържал домашната карантина и излязъл в нарушение да си купи пиене.

Докато избирал на коя пиячка да се спре в магазина нахлуват двама гербераси необезпокоявани даже и без маски и взимат поредната партийна такса „спокойствие“, но за съжаление нещата се объркват и отнасят пердах. Единственият работещ бизнес у нас е този, който плаща такса „спокойствие“, а заводите такса „стабилност“. Докато плащате на мафията тя ще ви управлява! Защото те си купуват изборите с вашите пари, те си купуват властта с вашите пари, а вие сте тези, които плащате заради страхът, които ви причиняват!

Спрете да плащате, спрете да се страхувате!
Все някой ще ви защити, изправете се смело и кажете „Стига толкова, стига грабеж и тирания! Аз няма да плащам на хората на Борисов“! Все пак си спомнете това видео на следващите избори, защото купуването и продаването на гласове е престъпление, а вземането на рекет за ГЕРБ е задължение!

Истина или не! Брутално пребиха двама герберасиhttps://www.facebook.com/fakenews.bg/

Gepostet von fakenews.bg am Samstag, 18. April 2020

Насилието ражда само насилие.

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност