Истина или не! Борисов отвърна на Мария Захарова

Истина или не! Борисов отвърна на Мария Захарова


Борисов отвърна на Мария Захарова
Днес 07.03.2018г. на официалният брифинг в Москва на Мария Захарова и предложиха Българско гражданство! +ВИДЕО

След като преди седмица тя на шега предложи на Борисов да подаде документи за руско поданство за да може да гласува на изборите за Владимир Путин!
Такива шеги рефлектират на международните отношения между България и Русия!

Дали обаче не печели Ердоган от руските туристи, които след такива международни заяждания все повече се насочват към Турция и Гърция през летният сезон? И така Борис Анзов от „Медия Мост България“ и Булпресс бе възпроизведен в министър без портфейл!

И след като не стана ясно дали Бойко Борисов ще иска руско гражданство така и не стана ясно дали Мария Захарова ще иска да стане Българка?
Но едно е ясно поне, че за осми март тя получи цветя от България !

И сега ние ще допълним, че фалшивите новини понякога се случват наистина! Но пък истината е само една, а другото е въпрос на гледна точка !
Този сайт не съществува според стандартите на правителството и често в него пише неща, който са плод на Вашето въображение !
От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност