Истина или не! Борисов: Да възродим Българското село!

Истина или не! Борисов: Да възродим Българското село!


Бойко Борисов, тъпото парче, ще възроди Българското село без да иска и това обезлюдяване в България, което правиха ГЕРБ някак си ще спре.

Когато естествените демографски проблеми в дадена територия са на лице и обезлюдяването на тази територия е процес, който е от периферията към вътрешността Бойко и ГЕРБ започнаха война срещу своят народ като обезлюдяваха селата от вътрешността и после по периферията.

Животът на село ставаше все по-труден и младите напускаха селото за да търсят препитание в града. Над 606 села в България са обезлюдени напълно и още 700 са с жители под 100 човека като така на практика оставен без лекар, без магазин, без училища и детски градини хората са поставени във физическа и психическа невъзможност да оцеляват без работа и доходи.

Безработицата по селата е над 90%. Усвояваха се пари за облагородяване на селските региони за заетост по селата, но това не сработи, защото няма създадени условия от държавата за това. Сега обаче извратеният геноцид ще направи така, че хората от градовете да се завърнат към селата.

Процесът се нарича оцеляване. В градовете водната криза ще накара хората да се завърнат по селата и да си възстановят кладенците и чешмите за да могат да си покриват елементарните санитарни потребности. Ще започнат да си сеят градините и да си произвеждат храната и ще станат пак независими от системата, банките и политико-икономическата мафия.

Тези групи хора ще се завърнат към корените си и ще преоткрият истинското щастие – чистата вода, чистата храна, природната хармония и чисто човешката взаимопомощ като това ще ги сплоти и ще ги отърси от робството, това ще ги върне към фолклора, традициите и истинските морални ценности, които са ни изградили като народ и нация.

Та наш Бойко с тази изкуствено създадена водна криза, с тези боклуци и с тази миризма и смрад по градовете ще направи най-голямото добро на нацията си без да иска естествено. Пак ще тормозят хората с карантини, чуми и изтребление на животните им, но хората ще избистрят умовете си и ще се противопоставят и така България ще се спаси. Браво Бойко, дай на глупака едно въже и той сам ще намери начин да се обеси има една приказка.

 

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност