Истина или не! Бойко не краде по десет милиарда на година!

Истина или не! Бойко не краде по десет милиарда на година!


Истина или не! Бойко не краде по десет милиарда на година!
Фалшива новина е, че Бойко Борисов крадял по десет милиарда на година!
И комунистите и Марешки и кой ли не твърдят, че ГЕРБ – сиреч Бойко крадели по десет милиарда на година от европроекти!

Не е вярно това, истината е разтегливо понятие и общо взето – всичко общо вече е взето, си е факт!
Ако предположим, че има зрънце истина в думите им и прибавим парите от трафик на наркотици и антики като добавим и комисионите за каналите минаващи през България, добавим ли и комисионите от търговия с оръжие и всички мафиотски отчисления, които получават от ОПГ ГЕРБ било то от проституция, наркотици, трафик на хора и търговия с органи и бялата мафия като се отчете и авто мафията и застрахователният сектор и всички браншове в сивата икономика тези десет милиарда май станаха далеч повече !
Затова Ви казваме не вярвайте на Марешки и комунистите дето ги говорят, че Бойко крадял по десет милиарда на година !

Истината само Бойко си я знае, ама с тези пари може да си купи няколко Българии и всички опозиционни партии и тези дето не са се създали даже !
Та десет милиарда на година и така десет години като добавим и другите дето не се знаят излиза, че не Бил Гейтс е най-богатия в света, а Бойко Борисов е най-богатият, но просто не може да се похвали !

Истина или не е това сами преценете и все пак сайтът е за фалшиви новини и всички лица и събития в него са измислени, но и във всяка лъжа има малко истина стига да я намериш!

Вижте нашата оферта тук ! 

От: fakenews

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност