Истина или не! Бойко Борисов вече не се търсят овчари

Истина или не! Бойко Борисов вече не се търсят овчари


И така Бойко Борисов някога каза и така се търсят овчари! Намериха се такива, които да вложат пари, време и нерви като създадоха се ферми и малки стопанства! Всичко е нормално, но в един момент правителството реши да изтребва животни да нямаме собствено производство, да нямаме поминък да нямаме храна! Чума, шап или антракс няма значение каква е думата след която идват ветеринари или облечени в бяло мангали като важното е сеч да има!
И така се търсят овчари, каза Бойко, ама той бил АЙ ТИ СПЕЦИАЛИСТ!

Изведнъж Бойко се превърна в БИО ТЕРОРИСТ! И не пое отговорност след атентата в Странджа!

Това е един експеримент как системата реагира, но и как ще реагират хората и кой, кога и къде какво ще направи!

Дали утре Бойко ще реши да изтрепе някой село само Бойко може да каже и пак така, пак мангали с бели дрехи трупове ще носят, а след това както се казва на езикът на лидерите от СИК и ВИС 2 „няма живи да кажат“!
Случвало се е на не едно место по света, защо да не се случи и у нас?

Не искаме да причиняваме паника у хората, ами ако това е било просто един експеримент в лабораторията наречена България?
Този сайт не съществува и всичко това е художествена измислица!

Бойко е готин и обича животните, е малко мрази хората, ама не се притеснявайте ние за него не сме хора, а само „лош материал“!

От всичко казано до сега става ясно, че вече не се търсят овчари !

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност