Истина или не! Бай Ганьо мафиот

Истина или не! Бай Ганьо мафиот


Един ден Бай Ганьо си почивал под една дебела сянка и си викал „вече не искам да съм на Солунската митница, виж какво стана с Вальо Танов !
Вече искам да съм мафиот, виж какво стана с Борисов !
Обикновен пазвантин беше, а как се издигна докато пазеше колите на мутрите и леко по-леко стана охранител от коли на политици и хоп бай Тошо, хоп царят и главен секретар и като ги почна онези дето им пазеше колите един по един ха засада, ха бомба, ха атентат и той така!

Налице е секретарка на Американците и те не го закачат сумалъкати мафиоти отидоха на онзи свят и какво стана с парите им, с имотите им, с колите им дето ги пазеше, ония ги олишпери без да му дреме !
Не искам аз да съм на Солунската митница, там келепир няма, има да си мафиот и така лека по-лека цялата мафия си отиде, а онзи си направи нова по-силна законна наречена ГЕРБ! И така у властта директно горе стана премиер и сега всички дето го страхуваха до вчера се страхуват от него.

Прокуратура, съд, МВР, всичките за него работят и къде ще отидат при мафиотите на онзи свят ли ?
Полицай жънат канабис, а патрулките го пренасят, сушат го в складовете на МВР и хайде, че идва първият учебен ден и новата реколта ученици ще са щастливи, нали?

Контрабанда – заловили наркотици или цигари без бандерол и какво правят с заловената стока ли, ами като на солунската митница продават я пак !
Не искам аз да съм митничар, премиер му е майката, си вика Бай Ганьо и се почеса по мустака!

Ех, една година да съм премиер и всички фирми да ми плащат данък спокойствие, всички еврофондове да са за мен и моите хора, цялата мафия да ми е подчинен, ех, една година само да съм премиер колко келепир ще набера да ми стигне не за един, а за цели сто живота и така се размечта, че не видя как хлапета от ромският квартал дисагите му свиха, не видя и че ченгета за неправилно паркиране го глобиха, не видя Ганьо как паякът отнесе му колата и викна Ганьо „да ти е еб@ и премиера, и страната“!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност