Истина или не! Баба Дора за затвора!

Истина или не! Баба Дора за затвора!


Бойко Борисов иска да вкара баба Дора в затвора!

Агротероризъм се шири в странната – Бойко праща полицията да се бори със стари хора и овце!
И така липсва държавността на Бойко заради лъжите и хората не вярват ни на МВР, ни на ветеринари!

Води се война за стадото на баба Дора като последната крепост на хората срещу държавата!
Вирусът живее 72 часа, предава се при директен допир на животно с животно и така сами преценете! И как така някак си във всичко и във всеки документ клането е решено дни преди да се потвърди!

Документна измама и голям курбан на хората със съдбите! Наричат клането „масова евтаназия“!
И пак народът е мачкан, унизен и безправен!
Дали има биотероризъм ние не знаем, но едно е ясно агротеризъмът е на лице и Бойко Борисов трябва да понесе отговорност както правят неговите колеги за да излезе и да каже „ние седим зад това клане“!

Кризата институционална се задълбочава и искате хората да вярват на държавните институции?
И така днес колят овце и кози, а утре може да сме ние от гледна точка на тероризмът и от гледна точка на д-р Дамян Илиев, който се опитва по БТВ да докаже, че тук става дума за епидемия, а не, че има случай за епидемични случай!Баба Дора за затвора!

И така действията еднолични на Бойко Борисов могат само да се сравнят с агротериръзъм! Убийството на стотици животни се формулира с думите:”НИЕ ПРИЛАГАМЕ ЕКСПРЕСТНИ МЕРКИ“! Но хората не се уведомяват, защото да не скриели животни, казва Илиев и така оставки няма, но трупове има и пак никой не пое отговорност за поредното клане!

Смятате ли, че това е тенденциозно поведение на управляващите в страната? В крайна сметка д-р Дамян Илиев заяви вирусът трае до двадесет дни и карантина никъде по света не се прилага, но за ваксини, лечение и дума по БТВ не стана!

Бойко Борисов наредил да се създаде оперативен щаб!
Най-вероятно да се прикрият следите на тези безчовечни бабаити!

Това са фалшивите новини и този сайт не съществува но във всяка лъжа има и по малко истина !

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност