Истина или не! Автокрация по премиерски!

Истина или не! Автокрация по премиерски!

Автокрация!
Вижте за кой политик Борисов казва, че до два часа ще бъде арестуван +ВИДЕО !
Автокрацията за която говори Румен Радев!
Президентът Румен Радев разкритикува премиера Бойко Борисов, че води държавата към автокрация, че търси неофициално контакти с Москва, а иначе обявява Русия за заплаха, че употребява европредседателството за политически пиар.

 

След проверка за думата Автокрация в Уикипедия, свободната енциклопедия ние разбираме, че си става дума за Диктатура!

Това е опасна дума и всеки диктатор може да арестува всеки, който не го харесва!

Така, има една жена в България, която е заявила публично, че не го желаe и че Борисов се е уплашил от нея ! Ако Диктаторът образно го наречем се е уплашил то той ще използва цялата сила, която има за да арестува врагът си !
По природа субекта е страхлив, което го прави още по-опасен!

Дали това ще е Корнелия Нинова най-вероятно да, но едно спира Борисов от това и то е, че той няма едноличната власт за която мечтае, но и работи за нея! Прав е Президента Румен Радев да казва така за Борисов, но дано и думите от видеото да не се окажат верни някой ден ! Все пак това е фалшива новина и Корнелия Нинова се радва на здраве и успехи в кариерата си докато тази на Борисов някак си стремглаво тръгна надолу! Но истина или не все още няма арестуван и осъден политик за последните 28 години с изключение на Цветан Цветанов, който бе осъден на две инстанции, но после Бойко го спаси! И така Автокрация в тази Демокрация си е чиста проба Диктатура като в паралелната държа осъден още няма!

Всички лица и събития са абсолютно случайни  !

Тази информация идва от създателите на фалшивите новини !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност